בהולמס פלייס דיזינגוף - יש עם מי לדבר

בהולמס פלייס דיזינגוף - יש עם מי לדבר../images/Emo140.gif

בגלל פציעה בברכיים, שכתבתי עליה פה במשך התקופה האחרונה, נעדרתי מחדר הכושר כ- 3 חודשים. לא התאמנתי אפילו יום אחד במנוי החדש!! התשלומים המשיכו לרדת חודש בחודשו. בפגישה עניינית עם נטלי לביא (נציגת המכירות שעשתה לי המנוי החדש לפני 3 חודשים) והמנהל החדש צחי מויאל - הגענו לנוסחת החזרים שבהחלט השביעה את רצוני, לציין כי, לפי החוזה שנחתם בינינו הייתי יוצאת בהפסד של כמה מאות שקלים ולמעלה מזה, ולפנים משורת הדין - יושרו ההדורים, ונשמרים לי כל הזכויות כאשר אהיה כשירה להתאמן. בינואר יופסקו התשלומים, ויתקבלו ההחזרים. כמובן שאחזור לשם. מצפה לשעת הכושר בכליון עיניים. חשוב לשקול הצטרפות לחדר כושר שמבין שעלולים להווצר סיטואציות שאין לנו שליטה עליהם, ושאפשר לצאת מהם בלי קנסות ונזקים כספיים, או לחילופין - מזעור הנזקים. .

יפה מאוד

טוב לשמוע שיש עוד מקומות שבהם מבינים שלקוח מרוצה הוא לקוח חוזר. לא ממש מאפיין את מדינתנו.

vanilla maple

New member
שמחה לקרוא שכך מועדון הסנטר נהג

איתך. אני בהולמס פלייס רעננה יצאתי מאוכזבת מאוד: אני מנויה שלהם עוד מעט שנה רביעית ומעולם לא ביקשתי מהם הקפאה במסגרת שניתנת או כל דבר אחר אך לאחרונה יצאתי מהם מאוכזבת ברמות קשות מאוד. אני עקב כאבים חזקים ביד הפסקתי להתאמן והבאתי אישור על כך מרופאת המשפחה, עשו לי טובה שהקפיאו לי את המנוי לחודש (וגם זה אחרי צעקות) ונאמר לי שמעבר לחודש הקרוב אצטרך לשלם על ההקפאה, לא מספיק אני סבלתי מכאבים גם צרכה לשלם על כך שאני לא יכולה להתאמן.

vertgo

New member
גם בגרייט שייפ רעננה

הקפיאו לי את המנוי לאחר הצגת אישור מחלה וללא שאלות מיותרות למשך 5 חודשים בעקבות שברים בברך ימין.

למעלה