בהולנד ביטלו שידור קשה של

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
בהולנד ביטלו שידור קשה של

גרטה דאוזנברג, עיתונאית הולנדית, הידועה כפעילה פרו-פלסטינאית בו היא מביעה תמיכה בטרור. ציטוט: לא מפסיק שהם גנבו לכם את האדמה, הם גם דחפו, ואילצו את הבן שלך ללבוש פצצה".. הנה האתר שלה

a e q u i t a s

New member
הטייה תקשרותית מחלה נוראה

תמיכה בטרור היא עבירה פלילית ומוסרית, אני לא ידוע מה הביא אותה לצאת בשידור, אבל דווקא עיתונאים צריכים לדעת לשדר נייטרליות, דעתם האישית צריכה לצאת רק כאנשים פרטיים. זה אולי נקודה חשובה מאוד, שכן במשך כל תקופת המלחמה בטרור, התקשורת האירופית היתה מאוד סלקטיבית ולא פעם הרגשנו הטייה תקשורתית ברורה לטובת הפלסטינים. אף אחד לא אומר שעיתונאים צריכים להיות לטובת ישראל, אבל בעת עבודתם הם חייבים לעבוד על פי תקנון אתיקה המקצועית, אחרת הם סתם עיתונאיי חצר.

matan115

New member
מסכים ומוסיף

שאם כבר אנחנו מבקרים רשתות טלוויזיה על הסיקור של המצב אצלנו אז אני חייב לציין שהBBC וCNN עושים עבודה מצוינת ושומרים על נייטרליות בעוד שלדעת FOXNEWS נוטים קצת לצד שלנו (בין השאר מפני שהם רפובליקנים מובהקים תומכי בוש)

ne ro

New member
BBC דווקא לא כ"כ מאוזן.

ועל התקשורת הצרפתית אין צורך לדבר.

ne ro

New member
אבל זה די תלוי איזה עיתון קוראים

למשל LE FIGARO הוא עיתון ימני והוא יותר פרו-ישראלי, LE MONDE הוא עיתון שמאלני סוציאליסטי והוא יותר אנטי-ישראלי, LIBBERATION הוא שמאלני רדיקלי קומוניסטי ואנטי ישראלי חריף במיוחד..

ne ro

New member
היא לא אמורה להיות נייטרלית

כי היא פעילה פרו פלסטינית.

ne ro

New member
היא לא אמורה להיות נייטרלית

כי הדעות שלה בעד הפלסטינים.

Lilac Wine

New member
נו אז?גם אילנה דיין דיי שמאלנית

אבל בכ"ז(לא בכל הפעמים) שומרת על ניטרליות

ne ro

New member
נכון, אבל גרטה מדווחת על חיי

הפלסטינאים מזווית ראייה שלה, כמו גדעון לוי או עמירה הס.

Lilac Wine

New member
נו.אם הוא כותב ב"הארץ" אני לא

אתפלא "אבל דווקא עיתונאים צריכים לדעת לשדר נייטרליות, דעתם האישית צריכה לצאת רק כאנשים פרטיים" אני תומכת במה שדייב כתב

ne ro

New member
ומה עם אורי אבנרי

שהביע תמיכה באחמד יאסין?

ne ro

New member
האמת, פעם תמכתי בה

אבל כשהיא התחילה עם ההפגנות הסוערות די שנאתי אותה.

איזה מסכנה פשוט אדם חולה, חולה מאד

אם פעם דנו במתי הבקורת היא אנטישמית,, הנה דוגמה מובהקת לאנטישמית בתחפוסת של לוחמת שלום וצדק, יש לא מעט כאלה, גם יהודים, אין הבדל בינם לבין מכחישי שואה, או מבצעי פוגרומים בתקופת הצאר. אני לא רואה צורך לבדוק את האתר שלה, בטח אין הבדל בינו לבין אתרים של תנועות ניאו נאציות, המוטיב המשותף - שנאה.

Lilac Wine

New member
זה תמיד הצחיק

שרוב הקיצוניים שיוצאים נגדנו,לגבי כל המדיניות שלנו ובטענה שאנו גורמים לשנאה ולחוסר שיוויון ואחווה ובלה בלה בלה... פשוט בעצמם כאלו! הפוסל במומו פוסל

ne ro

New member
עדכון

היא הרשתה לה להשוות בין הכיבוש הישראלי בשטחים לבין הכיבוש הנאצי בהולנד.. נטורפת אמיתית לא?

למעלה