בהחלט לא ילדים

בהחלט לא ילדים../images/Emo70.gif

מאז ומתמיד התנגדתי לכך שנשים שאינן מתאימות לגידול ילדים, ותהא הסיבה אשר תהא, תגדלנה ילדים. אם כי אני חייב להודות שבמקרה זה, בראש ובראשונה, טובת הילד לנגד עיני.. לכן נשים יקרות, עדיפה לכן קריירה? ילדים זה נטל ואין לכן יכולת להעניק להם? מסירות, אמפטיה וקשר בלתי אמצעי (עם ילדים) הן לא הצד החזק שלכן? זכותכן לא להזיק להם... זכותכן בהחלט להתרכז בצרכים האישיים שלכן ולמצא חיבור עם גבר זהה, גם אתן וגם החברה בישראל נצא נשכרים!

I s t a r

New member
לא יודעת

אני מתנגדת גם לגברים שלא מתאימים לגידול ילדים. טובת הילד? כרוכה בטובת ההורה. אם טוה להורה בבחירה שלו,טוב יהיה לילד . אםרע להורה-כך גם לילד. לגבי כל שאר בשטויות שכתבת? סתם בליל דמגוגי.

chinabird

New member
גם הרתעה, גם מניעה וגם הגנה ללא פשר

ות! או זה, או ששוב נחתכה לי הכותרת באמצע.

עכשיו גם לנו יש יום העצמאות שלנו

בא דביל כלשהו וממש ממש אישר לנו לא לפגוע בילדם. לעולם לא נהיה מייקל ג'קסון. אני מרגיש כאילו הוא אבי הרוחני. תודה אבא.

magicgirl1983

New member
אני במקומך לא הייתי שופטת

את אדון ג'קסון...מטורף או מניאק ככל שיהיה, הוא כרגע תחת משפט ורק השופט יכול להגיד אם הוא אשם או לא... עד עכשיו אין הוכחות חותכות חד משמעיות שעשה משהו...אז אנא ממך..מצא לך פדופיל אחר..

לא רק השופט יכול לומר אם ג'קסון אשם

גם 20 מיליון דולר יכולים להוכיח חפותו, כפי שהוכח בעבר...

magicgirl1983

New member
תראה

אני לא יודעת אם כספית זה היה לו שווה או מבחינה של יחסי ציבור. האמת תוכח...וזהו. אני לא יכולה להגיד לך להאמין שהוא חף מפשע גם כי אני לא 100% בטוחה בכך. אני רק יודעת שעל הילד המודבר כרגע זה בטוח שהוא חף מפשע...וההוכחות מדברות בעצמן במקרה הזה...מקרים אחרים? לא יכולה להעיד..

אני ממש לא מסכימה אתך

גם הדברים לא ממש בסדר: הבחור מדבר אך ורק על נשים ש"אינן מתאימות לגידול ילדים" כהגדרתו. וכאן נשאלות שתי שאלות: א. מי הסמיך אותו להחליט מי מתאימה לגידול ילדים? ב. ומה על כל הנשים שכן מתאימות לגידול ילדים? האם להן "מותר" (על פי תפיסתו) לא להביא ילדים לעולם? כמובן שגם ההיתחסות לנשים בלבד (ולא לגברים) יש בה טעם לפגם.

../images/Emo186.gifמסתבר שדברי מכעיסים

מעניין, מעניין מאוד אפילו, כי הרי לכאורה אין מה להתרגז כי אין מה לסתור. שהרי זו בהחלט טובת הילד שנשים שלא מסוגלות נפשית: לאמפטיה הענקה וחיבור בגובה העיניים עם "יצורים" כמוהו, (כאשר הם יצורים פרטיים שלהן) מוטב שלא תגדלנה ילדים, על מה הקצף? והאם לא מוטב שנשים כאלו תחבורנה לגברים כאלו? בודאי שכן, חשבו, זוגיות המבוססת על השקפת עולם דומה לפחות בתחום זה הכרחית מבחינתכן(נקווה שגם בעוד תחומים) וגם אנחנו מבחינה חברתית טהורה נהנה, ראשית לא תתרבו וסליחה על הבוטות, אבל מבחינה חברתית אתן גורם הרסני, מה לעשות, וגם מבחינת הילדים שתודה לאל לא יוולדן לכן... לכן, שוב עולה השאלה על מה הקצף, אולי המראה לא כל כך מחמיאה?

shellyshelly

New member
למה אתן מגיבות בכלל?

תקראו שוב את מה שהוא כתב - בפירוש טרול! שלכן, שלי.

למעלה