בהחלט מוצדק

slawek

New member
בהחלט מוצדק

פרישתו של ברק,אם יהיה נאמן להודעתו,היא בהחלט מוצדקת והיגיונית לאור ``השגיו`` ב-6.2.2001. ברק הובס לא בגלל דרכו הפוליטית אלא בגלל אופיו שהצטיין בהתנשאות,זלזול בשותפיו לממשלה ובחוסר אמינות.

גר^^בהר

New member
מסכים ומוסיף

יש להגלות את ברק (נפוליאון) לאי סנט הלנה.. בדיוק כמו הצרפתים!

אלוני.

New member
פרישתו של ברק

בנסיבות הקיימות בהחלט מוצדקת. ורק אוסיף ואומר שכנראה כל מפלגה מקבלת את מה שמגיע לה, וזה נאמר בהקשר של אברום בורג כמועמדם. הימין יכול לישון בשקט, מובטחות לו שנות שלטון רבות אם אברהם בורג יהיה המועמד.

גר^^בהר

New member
נכון, לצערי

משבר המנהיגות בישראל,אדיר. למה שלא יצוץ לנו צרציל כזה פתאום?

hreuven2

New member
הפעם אחדות דעים

לא אהבתי את הליכת האווז הניבזית של בורג בכנס בשפיים. האיש ילדותי ובהחלט לא יוכל להנהיג את מפלגת העבודה ולאחד אותה. מפלגת העבודה נותרה ללא מנהיגות אמיתית

slawek

New member
אם.......

אם...אולי,אך המציאות שלנו,הן הפוליטית,הן הכלכלית והחברתית,היא כל כך דינמית שאין בטחון לשלטון הימין לתווך ארוך,מה גם שסוף שלטונו לא חייב לבוא דוקא מצד מפלגת עבודה.

slawek

New member
ממש רועד מפחד

hreuven2,אם התכונת אלי אזי דע לך שאני נורא נבהלתי,ממש ממש רועד מפחד.

slawek

New member
תקון טעות

אם העובדות ההיסטוריות אינן מטעות אותי,האי סנט הלנה הייתה בבעלות הבריטים והם הגלו אליה את נפוליאון,ולא הצרפתיים,לאחר שלושה וחצי חודשים מריחתו מאי אלבה.הצרפתיים כידוע קבלו את פניו עם שובו לפריס בהתלהבות כמעט היסטרי ובאותה התלהבות הכריזו החיילים,הקצינים והמרשלים על נאמנותם לו. ובאשר להצעתך-אני מקבל אותה כבדיחה,אם כי לא כל בדיחה מצחיקה אותי.

גר^^בהר

New member
תיקון נוסף בנושא נפוליאון

נפוליאון סיים את חייו בסנט הלנה הוא גורש לאי זה בפעם השניה לאחר מפלתו האחרונה באירופה! הגנרל המבריק ..נותר בודד במערכה! ההסטוריה תמיד חוזרת.

slawek

New member
מודה לך

גר^^בהר,מודה לך שהנך מאשר את מה שכתבתי.בכונתי היה רק להעיר את תשומת לבך לעובדה שלא הצרפתים גירשו את נפוליאון לאי סנט הלנה אלא הבריטים.ליתר עובדות אין חשיבות.

למעלה