בהיכל התרבות אדיר מילר רמז ש..

בהיכל התרבות אדיר מילר רמז ש..

התוכנית שלהם מתדרדרת משבוע לשבוע במבזק השבועי הוא אמר שלחבר שלישית בידור מוכרת לסטנדאפיסט מצליח זה רעיון גרוע שלא יצליח משהו כזה... הוא רמז את התדרדרות של היכל התרבות. אני חושב שלא יעשו עוד עונה להיכל התרבות אפילו כבר אדיר מילר מתוסכל מהתדרדרות הנמשכת הזאת..

CrazyYoYo

New member
טוב, זה מספיק

בפעם הבאה שתכתוב הודעה בסגנון הזה תחסם מהפורום. ביקשתי כבר יותר מפעם אחת להפסיק עם זה. צר לי שאתה לא נהנה מהתוכנית, אבל תגובות כאלו לא יתקבלו כאן יותר. הבהרת את עמדתך, זה בסדר. אתה מוזמן לעבור לפורום ארץ נהדרת, או להתחיל לגלוש כאן בהתאם לחוקי הפורום. תודה

מה זאת אומרת

למה תחסום אותו? כי הוא אומר דברים מזוית ראיה שונה משלך? אז מה אם הוא לא מת על היכל התרבות? אז תתחיל למחוק הודעות? להרחיק משתמשים? אתה צריך להתבייש בצורה הילדותית שאתה מנהל פה את הפורום הזה, אם אתה בכלל מנהל. דרך-אגב, גם אני מקווה שהיכל התרבות תרד כבר.

CrazyYoYo

New member
יש הבדל בין הודעה אחת

להרגל. וכן, אני החלטתי שאחרי כ"כ הרבה אזהרות ובקשות להפסיק עם הירידות על התוכנית לא נותרת לי ברירה אלא לחסום. אם אתם לא אוהבים את התוכנית, פשוט תעזבו את הפורום.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמי שילדותי פה הוא כוסון גמד.

הפורום נועד לגולשים שאוהבים את התוכנית ולא לגולשים שיספרו לנו כמה התוכנית גרועה. גולש אשר לא אוהב את התוכנית ונמצא פה רק בשביל להציק ולהגיד לנו שהתוכנית מתדרדרת נחשב כטרול.

NOAAAAMMMNN

New member
אני חולה על היכל התרבות!!!!!!!!!!!1

היכל התרבות היא התכנית הכי מגניבה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אם ארץ נהדרת זכתה זה סימן שהיו זיופים אני בטוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בקיצר........מי שמלכלך על התכנית המהממת הזאת שיחנק!!!!!!!! היכל התרבות-----אני ח ו ל ה ע ל י כ ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד על ציון ברוך............... וגם על כולם! בייייייייייי!!!

מה הקשר זיופים

מאיפה את כל כך בטוחה? בסדר אז את אוהבת את התוכנית אבל לא צריך להגזים פשוט אוהבים יותר את ארץ נהדרת.

למעלה