בהיסוס

ליידילי

New member
בהיסוס

כותבת כאן מלים ראשונות. לאחר שהכתובת אותה ראיתי ככתובת קבועה התגלתה כבועת סבון. בועה אשר אווילים פוצצוה - מטעמים שאינם מובנים לי. מה עמדתכם כלפי גולים?

פורומית

New member
מקווה שהבנתי נכון את ההודעה

אז את מוזמנת לשופך פה הכל! לא רק מוזמנת אלא בשמחה! נשתדל להקשיב, לתמוך ולעזור... אז קדימה:) פורומית.

ליידילי

New member
תודה

הבנת בהחלט. ורק לאור התגובה שלך קלטתי שמה שכתבתי היה אניגמה. לשפוך הכל יקח לי זמן- ... אבל אפשר גם לאט לאט ? תודה על קבלת הפנים.

פורומית

New member
רק מה שטוב לך!

ספרי כמה שאת רוצה, מה שאת רוצה, ובקצב שלך! אנחנו פה לתמוך!

מתולתלת

New member
ברוכה הבאה למשפחה ../images/Emo24.gif

מצד אחד חבל אבל בכול זאת ברוכה הבאה

פורומית

New member
על ברוכה הבאה למשפחה לא חבל

חבל על שיש עוד אחד שנמצא תחת הקטגוריה של משבר בזוגיות, יש כל כך הרבה כאלה היום, למה?? אני פה לא בגלל שיש לי משבר בזוגיות, ובכל זאת אני חלק מהמשפחה, כי אני חושבת שמאוד חשוב לא להרים ידיים וללמוד להתמודד, וכי אני רוצה ללמוד על איזה טעויות לא לעבור... בהצלחה לכולנו!

מתולתלת

New member
אני אגיד לך למה

היום הכל כל כך פתוח וחופשי החופש הזכויות המעמד למשל אמא שלי בחיים לא יצאה לבד לבלות גם לא אם חברות רק עם אבא שלי אני למשל יוצאת רק לבד לא יכולה לצאת איתו הוא משגע אותי גם לגבי זכויות האישה היום אישה היא בעלת החלטה לא כמו פעם לעמד במטבח לקנות ולטפל בילדים כשהתחלתי לעבוד שאל אותי בעל העסק מה עם הילדים כשתעבדי ערב אמרתי לו שאבא שלהם גם נהנה כשעשה אותם הוא צחק וקיבל אותי באותו הרגע אז את מבינה היום הכל שונה וחוץ מזה יש את הבעיות הביטחוניות כלכליות שמאוד משפעים על הכל באמת על הכל אני לא יודעת איך את רואה את הדברים אבל כשיש ילדים זה אחרת כל המצב משתנה נוצרים לחצים ומתחים וזה מה שמשפיע על הזוגיות שלך מתולתלת

ליידילי

New member
זוגיות היא:

משעול רצוף מכשולים ומשברים. שביל ובו מחסומים ומעברים. השאלה היא איך אנו גדלים מתוכם ואם בסוף התהליך עודנו זוג או רק שני אנשים... האין זאת? כך או כך אני פליטה של פורום במשבר... יותר משאני דוגמא מובהקת של זוגיות במשבר.
אלא שעושה רושם ש
"קוראים לי הביתה". מה שכן... ברור שאבקר כאן תודה על קבלת הפנים...

למעלה