בהיסטוריה א'

אביגל ג

New member
באמצע: 8 ../images/Emo13.gif

תקופה ראשונה: 3 שאלות תקופה שנייה פרק ראשון: שאלה אחת תקופה שנייה פרק שני: שלוש שאלות (אחת נושא ושתיים קטנות) תקופה שנייה פרק שלישי: שאלה אחת

pertal

New member
פרק שלישי זה קולוניאליזם??

והפרק השני זה שאלת נושא ראשונה, ושתיים מהמאגר ה2?? תגידי (תגיד?)....... אביגל, בשאלות נושא, האם הגיוני שיהיה נגיד חירבוש של כל 4 הנושאים ביחד?? או שבחירה משתי שאלות שכל אחת מהם ישירה, לפי מה שלמדנו והתכוננו למבחן?? איך לך היה?

pertal

New member
אה ואת אמרת שהיו שתי סעיפים בשאלת

נושא, אתה יכולה לתת דוגמא לשאלות שהיו?? והייתה בחירה, נכון?? זתומרת היה: בחירה משתיים שזה : 1)סעיף א סעיף ב 2)סעיף א סעיף ב ?? ככה זה היה?? (אני מדבר רק על השאלת נושא הראשונה עכשיו.......אבל השאלה היא גם לשנייה...)

אביגל ג

New member
לא הבנתי את מה שרשמת בסוגריים

אכן היו שתי שאלות שבכל אחת שני סעיפים. איזו שאלת נושא ראשונה? אצלי היום במתכונת בכל שאלה היו שאלות שונות: בשאלה הראשונה נגיד בסעיף אחד הייתה את השאלה הראשונה ובסעיף השני את השאלה השנייה, אז בשאלה השנייה היה בסעיף הראשון את השאלה השלישית ובסעיף השני את השאלה הרביעית. אבל, מה שאני אומרת, זה שאולי בבגרות לא בהכרח יהיה ככה ושאלה אחת נגיד תהיה בשתי השאלות נגיד ככה: בשאלה הראשונה נגיד בסעיף אחד יהיה את השאלה הראשונה ובסעיף השני את השאלה השנייה, ואז בשאלה השנייה יהיה בסעיף הראשון את השאלה הראשונה (שוב) ובסעיף השני את השאלה הרביעית. אני מקווה שהבנת למה אני מתכוונת. אולי בבגרות הם ירצו שתהיה שאלה שתחזור על עצמה אז הם ישאלו אותה בשתי האופציות אבל הסעיף השני ישתנה..זו גם יכולה להיות אפשרות...

אביגל ג

New member
אכן פרק שלישי בתקופה השנייה

זה הקולוניאליזם. אני בת
אז תגידי... וכן הפרק השני הוא שנות ה-20 ושנות ה-30. לאיזה שאלות נושא אתה מתכוון? לאיסלאם (קולוניאליזם) או לשנות ה-20 וה-30? 4 נושאים נאי לא מאמינה שיהיה...זה לא ממש נראה לי. אני לא מאמינה שהם יהיו כאלה מניאקים ולא יתנו עוד הזדמנות... רשמתי בהודעה נפרדת (תגובה לשרשור אחר) דוגמא לשאלה שהייתה לי בפרק על האיסלאם. לי היו שתי אפשרויות בשאלה נושא. תראה...אם יש לך 4 שאלות נגיד אז סביר להניח שהם יעשו כך (במספור שונה אולי אבל אותו עיקרון) 1.א.שאלה מספר 1 ב.שאלה מספר 2 2.א.שאלה מספר 3 ב.שאלה מספר 4 (או בסדר מספרים שונה, או שהם יחזרו על שאלה מסויימת בשתי האפשרויות כדי שיהיו חייבים לענות עליה) אני לא זוכרת את השאלה השנייה (שאלת הנושא השנייה) באיסלאם ובגלל זה אני לא יכולה לענות לך..אבל עובדה שבשאלת נושא אחת הם נתנו לי שתי שאלות שונות. לגבי שאלת הנושא בשנות ה-20 וה-30 אני צריכה להזכר מפני שאני לא זוכרת את השאלות...

למעלה