חוח האחד והיחיד
Well-known member
אצל בני האדם זה יותר מסובך. לא כל העיזות מוכנות ללכת אחרי הבחירה הדמוקרטית בעיזה המנהיגה מה שלא יקרה לעולם אצל בעלי החיים . לכן מי שאומר שהבינה שניתנה לבני האנוש היא מעלה על פני בעלי החיים אבל באותה המידה היא גם מכשלה גדולה .לדוגמא אצל השימפנזי שחסרים להם בסך בכל שני כרומוזונים בDNA לא יכולה להיות בגידה ואם ישנה כזאת האינסטינקט פועל ולא השכל זה ייצר ההישרדות שלהם והם פשוט מתנפלים על החריגה ורוצחים אותה במקום כדי להמשיך בדרך החיים שלהם. אצל השימפנזי יש קודים של התנהגות ומי בעדר שמפר את הקודים האלה לא ישאר חי. הם יחסלו אותו . הם לא יקימו וועדת חקירה ולא ישלחו אותו לפסייכי לבדוק מה השתבש לו במוח כשהשימפנזי יוצא להפגין נגד הבחירה הדמוקרטית של העדר במנהיג.
לכן אם אני הייתי ראש ממשלה בישמעאל אהוד ברק ואהרון ברק ואולמרט ושאר החלאות שלא מוכנים לקבל את הבחירה של העם במנהיגותי היו בבית משפט צבאי על בגידה וניסיון הפיכה מוצאים להורג בכיכר העיר. ואת שאר הססמולנין לא הייתי שולח לפסייכי לבדוק מה השתבש להם במוח הייתי שולל מהם את האזרחות ומסלק אותם בחזרה ליורופה שם הם היו עושים את מה שהם אוהבים לעשות. הם היו מלקקים את חור התחת של הפריץ בשביל כיכר לחם ובעיטה בתחת העלוב שלהם.
ובא לציון הגואל.
לכן אם אני הייתי ראש ממשלה בישמעאל אהוד ברק ואהרון ברק ואולמרט ושאר החלאות שלא מוכנים לקבל את הבחירה של העם במנהיגותי היו בבית משפט צבאי על בגידה וניסיון הפיכה מוצאים להורג בכיכר העיר. ואת שאר הססמולנין לא הייתי שולח לפסייכי לבדוק מה השתבש להם במוח הייתי שולל מהם את האזרחות ומסלק אותם בחזרה ליורופה שם הם היו עושים את מה שהם אוהבים לעשות. הם היו מלקקים את חור התחת של הפריץ בשביל כיכר לחם ובעיטה בתחת העלוב שלהם.
ובא לציון הגואל.