בהיתקרב הסתיו אני נזכרבאתרוגים

אשור

New member
בהיתקרב הסתיו אני נזכרבאתרוגים

המתוקים שהיו בפרדסי יפו עד תחילת שנות ה60 ליד הלונע פארק למי שזוכר.

אשור

New member
ביפו פינת רחוב יהודה הימית ,רחוב

עזה ושדרות בן צבי בואך לכיוון צומת חולון . בכניסה ללונה פארק הכתובת בשלט הייתה לונע פארק! על המקום הזה שר ישראל יצחקי "אבאלה בא ללונה פארק".

נוסטלגי

New member
אם כבר מדברים על יפו

אז חייבים להזכיר : גלידה מסטיק חייבים להזכיר : גלידה מסטיק סמי בורקס מלבי איצטדיון בלומפילד מכבי יפו (ז"ל) גלי צה"ל בולגרים בתי קולנוע : נגה , צליל , אילת , אביב (כן ארבעה) והכיף בשכונה. אבל רוב רובם של הזכרונות כבר לא קיימים במציאות של היום. חבל.

לא זוכרת גלידה מסטיק

אבל אבולעפייה ונלו קיימים עד היום ויפו כמה היא יפה יפו העתיקה וכל הסמטאות לא זוכרת שמות של גלריות ישנות
אולי מישו (=מישהו) זוכר?

נתיבה

New member
כי היום היא בל.א. באה לימים אחדים´

והיתר בעמ´ -90-91 של ´אותו הים´ של אותו האיש..החכם ביותר בארץ.!

אשור

New member
לעולם לא נשכח איך מוני בנו של

מר פרץ בעל בעל קוזו מסטיק פתח ביום כיפור תשכ"ב את העסק והחל להופיע על הדלפק בשירי אלביס!

שקדי

New member
החברה אצלנו בגיל נערות היו.........

משוגעים על קליף ריצ´ארד לא על אלויס כי הוא היה עושה תנועות מגונות עם הטוסיק ונראה מושחת לאללה.....אז עוד לא היה המושג ´´ערס´´ עכ´´פ בעמק אצלנו היו אז מעבירים סרטים של מחלקת הקולנוע כל יום בקיבוץ או מושב אחר באזור הקיצעאר פעפ הגיע הסרט האלמותי של קליף ´´הצעירים´´ החברה אצלנו נסעו ערב ערב לישוב אחר בדרכים לא דרכים אני לא כי הייתי פחות שרוף וראו את הסרט כ10 פעמים אךךךךךךך היו זמנים...........

שקדי

New member
פושטק אצלנו היתה קללה איומה........

היה אצלנו ילד חוץ אחד....עירוני בשם ברקו שהביא את כל השחיתויות לנוער התמים שלנו החברה היו הולכים איתו בלילה למחסן תערובת ומעשנים הוא היה מקפל את שרווליו שלושתרבעי ושומט את בלוריתו עד אמצע המצח והיה חביב הבנות........והבנים.....לא....לא מה שאתם חושבים הכל נקטע כשעזב בכיתה חית או טית........

זהבוש

New member
זה גם המקום שהיה צריך ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo55.gif

לעצור כמעט את העולם בכדי שאני אוכל לרדת מאותו לונה פארק ביפו בהיותי בת כ9 או 8 כשאימי החליטה שהגיעה הזמן לקת הילדה ללונה פארק והכניסו אותי לתוך אוירון שעלה וירד בקיצור אני חטפתי פחד גבהים וצווחתי כל כך שכולם רק פחדו שאקבל התקף לב או שאגרום למישהו התקף לב, עד יום מזכירים את זה במשפחתי.

למעלה