בהלם טוטאאלי

בהלם טוטאאלי

שמעתם על מירי (מיריים) שניסתה להתאבד מקומה שביעית?! אני הכרתי אותה מעולהה היא היתה איתי ביסודיי 6 שניםםם הייתיי איתהה והינו משחקות 5 אבנים כשחיכינו להורים שלנו.. אחרי הבצפר.. והיא עברה כמוני למסורתי והיום שמעתי את זה אני וטליה היינו פשוט המומות! איך היא לא נראתה אחת במשבר.. ממש ממש לאאאא.. כל מי שהיה איתי בפרנקל הכיר אותה.. בלונדינית-שטנית עם עינים כחולות ירוקות כאלה מהממות.. קצת נמוכה, לא הרבה. ילדה יפה נורא.. המורות מנסות להרגיע אותנו שלא נדאג יותר ואומרות לנו "אולי היא סתם עלתה לגג כדי להרגע ולנשום אוויר (כן בטח..בגשם..צודקות) והסתכלה למטה" וואי.. חגית (המורה למדעים שחותכת) אמרה לנו "היתה אתמול רוח..אולי היא העיפה אותה" בתור מורה למדעים ציפיתי ממנה לקצת יותר.. רוח מעיפה בני אדם ועוד כשהם על הגג? וואט דה פאק? אישה מטומטמת לכי תחתכי ולפחות לא תשקרי ככה לנו.. מיריים תדעי שתמיד נזכור אותך ואני מקווה שיהיה לך עוד איזה שהוא סיכוי קטן לחיים.. למרות שהרוב הוא צמח.. אני מקווה שתזכרי בהכל.. שתהיי בסדר.. נזכור אותך לעולםם!! גם כשאת לא לידנו בבצפר.. (שתבינו ראיתי אותה יום יום במשך 6 שנים) אני לא מעכלת שזו היא.. תגידו לי אם ראיתם איפשהו..זה בעיתון..והיה אתמול בחדשות :(

../images/Emo12.gif

כןן שמעתי על זה אתמול בחדשות
וכל כך חשבתי לעצמי חבל שזו היא ולא אני
אני לא באה בכוונה של צחוק או משהו.. כי זה דבר שממש אבל ממש לא מצחיק
אבל באותו רגע כול כך חשבתי ככה
שזה הטריף לי את השכלל
אני מקווה שהילדה הזו תחליםם מהרר כי יש לה בשביל מה לחיות ובהרבהה

ayala 13

New member
אמל'ה...

אני לא מבינה מה גורם לאנשים לעשות דברים כאלה... אנשים כאלה הם אנשים במצוקה... לפעמיים הם רק צריכים חבר טוב בשביל לעבור את זה...

Britney Boy

New member
כנסו שניה בקשר לזה!

באמת יש הרבה ילדים במיוחד בגיל הזה שעוברים את מה שהילדה הזאת עוברת, היא בסך הכל זעקה לעזרה! פשוט תיהיו יותר פתוחים לזולת ולסביבה שבה אתם חיים ולפעמים שאתם רואים שחבר או מכר לא מרגיש הכי טוב או קצת בדיכי אל תהססו או תתביישו ללכת ולנסות לעזור כי לפעמים רק אוזן קשבת מספיקה ואתם לא יודעים כמה זה עוזר! ואם חס וחלילה מישהו מרגיש שקשה לו בחיים או כ לבעיה אחרת, לא להתבייש לפנות לחבר או בן אדם שאפשר לפתוח בפניו הכל ושאתם סומכיפ אליו, או אליי! :p

יווווווווווו

אמא שלי שאלה אונו אם אנחנו מכירים אותה........... ולומר תאמת שמוליק צודק! אנשים לפעמים לא אומרים שהם צריכים עזרה אבל הם כן צועקים (הבין יבין) אם קשה לכם במשהו אז כדאי ללכת לספר לאיזה חבר טוב או חברה טובה.... אני אישית מפחדת מדברים כאלה.. ובבקשה מכם אל תעשו שטויות כאלה!

Britney Boy

New member
נכון בשביל זה אנחנו פה ../images/Emo24.gif

יש כאלה שמתביישים ובאמת אין מה רק תרגישו יותר טוב

ד"א אני אגיד לכם....

כאילו נכון אתם צודקים והכול
מסכימה איתכם זה דבר ממש נורא
אבל אם אני עכשיו אהיה כנה אני אגיד לכם שאני חושבת שבאמת אין לי בשביל מה לחיות...וגם אין מישהו שצריך לחיות בשבילי... בכולופ ן זה מה שהיה לי להגיד לכם כי אולי הילדה הזאת גם הרגישה ככה!

היא תמות..ממיתים אותה.. ויש כתבה

ענקית ענקית בעיתון.. אני אסרוק לכם תכף וואי אני בשוק היא תמות אתם מבינים? יהרגו אותה כי אין לה בישביל מה לחיות היא תהיה צמח.. אגב.. אתם יודעים שהיא גרה לידי? אז אין לי בעיה ללכת לביניין שלה ליפול להיות צמח ושגם אותי ימיתו! איך אני? סתם חס וחלילה..אבל ת'אמת אני מרגישה לגמרי כמו מעין..כמה שמדברים איתנו עליה שזה מעשה אגואיסטי ושזה ממש מפגר מה שהיא עשתה זה לא יעזור אני חיה רק כי יש מלא דברים שאני לא יודעת ואני רוצה לדעת.. אני חושבת שחיים זה מתנה..אבל יש כאלה שלא קיבלו אותם כמו מתנה. ולמרות שיש פיתרון לכל דבר וכן גם את הבעיה שלי אפשר לפתור יש קשיים כמו נסיעות וכמו הורים אצלי זה משהו אחר..זה אובססיה.. אני מצפה ומצפה שיקרה משהו ולא הוא לא יקרה לעולם! ואם הוא יקרה..אז שוב לשתי דקות..ואני לא רוצה.. מה שאני בעצם רוצה זה משהו שלעולם לא יוכל להיות.. ולכן קשה לי..אני מנסה להתמודד ולא לעשות לעצמי כלום. וזהו.. אין לי עוד מה להגיד..פשוט תגיבו ונראה..אם אתם רוצים תציעו לי דרכים להתמודדות עם זה..

דיייייי עם כל הדברים האלה!!

אל תחשבו על זה אפילו{כיאלו על להתאבד וכל זה..} יש לכם עוד הרבה לחיותת..והרבה מה לעבור בחיים..וכמו שטל אמרה שהחיים זה מתנה..והיא צודקת צריך לנצל כל רגע בחיים!!בקשר למה שהילדה הזאת עשתה..אז שאלתי את אבא שלי אם הוא שמע על זה אז הוא אמר לי שהוא שמע משו על ילדה שאמא שלה לא נתנה לה לעשן סיגריות..<ובצדק>והיא הלכה והתאבדה..זה זה?? טלטול..אני מזה מצטערת אם היא תמות..אבל בואי נגיד כזה דבר..שככה זה בחיים..למרות שזה קשה בסוף איכשו מתגברים!..גמאני עוברת תקופה לא קלה עכשיו..אבל עדיין לא צריך לחשוב על להתאבד..ועל דברים כאלה.. תקחו דברים בקלות..אל תתיחסו לכל דבר שאומרים לכם..ואם זה קשור במות של מישו שאתם מכירים אל תחשבוו אפילו על להתאבד!בהתחלה יהיה קשהה..אבל בסוף מתגבריםם!!

זהו טל זה בדיוק הכוונה שלי../images/Emo70.gif

הכוונה שלך הייתה פשוט יותר צפורטת אני פשוט לא פירטתי..... כמו שאמרת אני אגיד את זה בצורה כזאת: לכול אחד יש קטעים בחיים יש קטע שאתה מרגיש ממש טוב והכי טוב לך עם עצמך
ויש קטע שאתה פשוט מרגיש חראא זבל שאין לך בשביל מה לחיות
אז זהו שיש לי את הקטעים של החרא יותר מדיי ולזה אני גם מתכוונת... אולי לילדה הזו היה את אותו קטע ולכן היא התאבדה... תאמינו לי שאני ניסתי הרבהה פעמים אבל פשוט משום מה אני פיחדתי.. וזהו אני וטל זה אותו בנאדם

ayala 13

New member
מעיין איזה שטויות../images/Emo70.gif

מזה אין לי בשביל מה לחיות
החיים הם מתנה
אסור לבזבז אותם
ויש כאלה שחיים בשבילך ואת אפילו לא יודעת
אין לך בשביל מה לחיות
ההורים שלך
החברים שלך
הילהההה
והכי חשוב בשביל עצמך
יש המון סיבות לחיות
ואני לא רוצה לשמוע אותך אומרת את זה שוב

טוב גם לי יש כמה מילים להגיד....

טוב אז ככה לפי מה שהבנתי...רובכם פה גילאי 12-17 ככה שברור מאליו שאתם תחשבו על דברים מהסוג כזה כמו: היתאבדות (אני כמובן לא מייחס את זה לכולם כן? אז לא לקחת אישי ) ולמה זה ככה? ביגלל שביגלאים האלה איך אני יסביר את זה?? כאילו אין כח להיתווכח או להילחם על משהו ספיציפי אני אומר את זה מניסיון פעם מכל שלה קטנה הייתי אומר אוף נימאס לי נימאס לי..בסופו של דבר "הנימאס" הזה מיצטבר לאט לאט ועל מה ישר חושבים?? על היתאדביות או משהו כזה ולפי דעתי זה לא נכון כי בתכלס החיים הם מתנה כמו שרובכם אמרתם פה ואני שמח שאתם חושבים ככה אני בטוח שעוד מה שנים אתם ביכלל לא תיזכרו את זה כי החיים של אחד אחד בסופו של דבר איך שהוא מישתנים חכו כשתלכו לתיכון לא תרצו לעזוב ת'חברה וזה רק חלק קטן מהחיים אז מה שאני מנסה לומר פה זה שתקחו את החיים באיזי החיים יובילו אותכם לאן שצריך כמובן שזה תלוי גם בכם חחחחחחח אז תעשו חיים תצאו תבלו תהיו הרבה עם החברה שלכם ואז תגלו כמה החיים יפים סורי על המגילה חחחח היה לי חשוב לירשום את זה כי לפעמים זה מונע דברים נוראים ...אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם עושים משהו ...

אריאלי צודק!!!

תראו...זה לא משנה אם תהיו שמחים או עצובים..אם תרגישו חרא תרגישו שאתם רוצים לגמור עם זה וזהו..אני יודעתאת זה מניסיון...חברה שלי התעלפה פעם לא משנה ממה והרגשתי אשמה כי הייתי איתה ולא השגחתי עלייה על מה שהיא עשתה...ואני וחברה שלי ניסינו לגמור עם החיים שלנו באותו הלילה..לא ביחד...אבל...תראו מה חושבים על מי שמתאבד...למשל קורט קובאיין...היה מלך לדעתי...והוא התאבד..ומשהו בסיפור על החיים שלו מושך קריאה...ומתחילים לאהוב את האישיות שהייתה לו...ומתחברים אליו..וכשחוקרים את זה יותר מידי זה מסוכן כי רואים סיבות ועובדות שלא רוצים לדעת עליהם...אז..צריך פשוט להשלים עם החיים שקיבלתם ולהגיד תודה...כי בכל מקרה אם מישהו יתאבד...הנשמה שלו תעבור ויהיו לו את אותם החיים אם הוא לא יסיים אותם נורמלי...תחשבו על זה... הנה תמונה של קורט קובאיין עם הילדה שלו------>

למעלה