<+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+בהלם!

טל עדתו

New member
<+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+בהלם!

אני בהלם! אני נכנסת לפה ורואה דף שלםםםםםםםםםםם על תאריכי גיוס!!! הלםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!! מה עובר עליכם???

Casus Belli

New member
כנ``ל !!!!!

מה לעזאזל קורה פה?!?! זה כבר הפך לריטואל קבוע - שבע פעמים ביום מישהו נכנס בניסיון נואש לברר תאריך גיוס... חלאס! שיגעתם אותי! יש לך גיוס ביולי\אוגוסט\ינואר\מה שזה לא יהיה???? תחכה לתאריך ותראה בעצמך לאן אתה הולך...

amir18

New member
למה הלם?!?!

יש פה חבר`ה שלא יודעים לאיפה הם מתגייסים תנו להם את היכולת לברר. טל את יודעת לאיפה את מתגייסת, לא יפה מצידך לדרוש מאחרים לא לברר. זה פורום של חבר`ה צעירים לפני גיוס ומותר לדבר על כל דבר רלוונטי. יאללה ביי... איזה באסה עם הציונים:((((

Casus Belli

New member
בטח שהם יכולים לברר

אבל תסכים איתי שזה קצת מעצבן לראות 6-7 פעמים ביום הודעות של תאריכי גיוס שעל רובם לא עונים בכלל ו/או ששאלו בקשר לאותו תאריך קודם לכן. לראות פעמיים ביום ``לאן הגיוס של ה 16 ביולי?`` זה קצת מגוחך... שאנשים ידפדפו קצת בארכיון ויחפשו בעצמם. דפדוף בארכיון, למיטב ידיעתי, עדיין לא הרג אף אחד. ואם הם אכן דיפדפו ולא מצאו הודעה שקשורה לתאריך שלהם - שיפרסמו. עם זה אין בעיה. ובמקרה שהם כן מצאו - שיפרסמו תגובה באותה שרשרת הודעות. ככה לפחות תפתר בעיה אחת בפורום: הכאוס והערבוביה ששוררים בפורום לאחרונה. לכל תאריך יהיה דיון משלו ושקט ושלווה יחזרו להם לפורום מתגייסים. יש מבין?

amir18

New member
המממ... לא!

זה לא אותם אנשים.. אנשים חדשים והם לא יודעים מה יש ואיפה. בקרוב הכל יתבהר, תן להם להנות מהחוויה שעוברת על כולנו, ולא על הצעירים. לדעתי צריך לתת חופש פעולה, ולא צריך להתרגז בקלות כזו:) מקווה תשבין.. ביי

טל עדתו

New member
אמיר!

לא ביקשת שלא ירשמו פה . אבל...זה קצת מוגזם! 1.מישהו נכנס כמה פעמים ביום וכל פעם רושם את אותה הודעה - לאן זה גיוס...כאילו מה? אתה לא מבין שאם לא עונים בפעם ה1 אז לא יודעים?! זה שירשמו תהודעה מאה פעם לא יעזור ופאום נדע לאן זה. 2. אתה לא חושב שדף שלםםםם ,(אתה מוזמן לקרוא, כל הודעה בדף הזאת היא על תאריכי גיוס) זה קצת הגזמה??? אני חושבת שכן!

Casus Belli

New member
יפה אמרת טל

אמיר, אולי פיספסת את הנקודה שאני וטל מנסים להגיד - אין לנו בעיה עם פירסום השאלות (שנוגעות לתאריכי הגיוס) אבל לעשות את זה בטוב טעם, עם קצת פרופורציות... למשל, דוגמא: בחור חביב העונה לניק ``עידו.``. תבדוק את עשר ההודעות האחרונות שלו ותגלה ש-6 מתוכם היו עם זיקה לתאריך 1 באוגוסט. לפרסם פעם אחת - סבבה. פעמיים - בסדר... אוקיי. שלוש פעמים - נבליג הפעם... שש פעמים - חלאס! צריך להיות גאון כדי להבין שאין אף אחד בפורום (לאחר 6 הודעות) שיודע לאן הגיוס ב 1 באוגוסט....? אם הייתי מתרגז בקלות הייתי מעיר לו על כך בהודעה ה-3 ולא ב-6... בקיצור, דעתי היא כזאת: תפרסמו מה שבא לכם, כמה שבא לכם, אבל שלא יהיה מוגזם. זה הכל. ולחדשים בפורום (טיפ)- תמיד אתם יכולים לעשות חיפוש לתאריך בפינה השמאלית העליונה של המסך. החיפוש, וזה כמעט בטוח, יניב תוצאות. יום טוב לכולם, Casus

-aviram-

New member
מישהו יודע לאן זה גיוס....

לא,סתם. זה באמת קצת מוגזם לפרסם את אותה הודעה פעמים רבות כל כך . :) יום טוב...

-aviram-

New member
:) למה לאבד את השפיות...

גם אני פעם פרסמתי כאן שאלה, בעצם..זה היה אתמול, והיום היא כבר לא בדף הראשי, אז במקום להציק ולשאול שוב, עברתי לדף אחד אחורה...והייתה לי תשובה. פשוט.

pachanga

New member
נכון אמיר צודק....

בשביל מה הפורום הזה קיים? אולי מישהו ימצא מישהו שישרת איתו? פאצ`נגה

barakas

New member
אז אולי שיעשו חושבים

יאחדו מוחות ויפרסמו דף עם כל התאריכיים הידועים...אפשר אפילו להוסיף תאריכים ריקים שמי שיודע ישלח הודעה והם ימולאו...

יש צדיק באפטר.

בחיאת ראבקום. שמישהו ממכם יקח פרויקט. תכתבו את כל התאריכים שידועים לכם בהודעה אחת מפוצצת.

למעלה