בהמשך לאחוזי שומן...

H T S

New member
בהמשך לאחוזי שומן...

החלטנו ה"מלך" ואנוכי שאנחנו "עושים יחד" משהו בנידון...קבענו תור לעוד שבועיים לנטורופט (ככה כותבים???), חבר טוב שלנו היה אצלו וניראה פיצוץ...! אבל ממש לא חדש לי שעד שאני לא יזיז את ה"תחת שלי" (סליחה על הביטוי -התכוונתי ל"ספורט" כמובן...כמה שאני עצלנית) כלום לא יזוז כי ניראה לי עכשיו שאני די תקועה עם ה-62 (בדיוק כמו שהיה לי לפני כמה חודשים עם ה-65).

מוצ'ק אני מבריאה ובאה לחטוף אותך

להתעמלות אולי יותר טוב לאנוס אותך. אני רצינית. את רוצה להוריד שומנים יאללה תתחילי לזוז היום לא מחר ולא לחכות לנטרופטית שתעשה לכם משהו כי בלי מוטיבציה שלך לא יקרה כלום.

H T S

New member
צודקת צודקת...א-ב-ל

תיראי את השבוע לדוגמא ביום ראשון אני לומדת, מיום שלישי ה"מלך" בכנס ב"טבריה" 3 ימים ואני עם הנסיכות 3.5 ו-10 ח' לבד, רק לרוץ אחרי הקטנטנה אני אומרה לרדת לא?!

את רוצה שאני אבוא להרביץ לך../images/Emo8.gif

אתי בואי תעזרי לי עם הסוררת מורדת הזו. כן תרצי אם תפסיקי לקרוץ במטבח כל הזמן. לא באמת, בחיי שהייתי לוקחת אותך לחלק מהסיבובים הרגליים שלי, הייתי בדרך אולי מצליחה לאלף אותך. בכל מקרה יקירתי בהצלחה . ולא לברוח מכאן יותר.

אתי אתי

New member
אה...

אחותי היתה אצל מישהו כזה. לא שינה לה כלום בתפריט, אבל העמיס עליה תוספי מזון ב 1000 ש"ח לחודש...אני בלשון המעטה לא מתלהבת מזה. תלוי כנראה למי הולכים

למעלה