בהמשך לגניקולוגית של אילת75

Arfilit

New member
בהמשך לגניקולוגית של אילת75

תהיתי - האם גם נשים אחרות כאן נתקלו בתופעה של גניקולוג / רופא אחר חטטן בכל הנוגע לתחומע הזוגיות וההורות. אני שואלת משום שאני הייתי מטופלת אצל רופא, מאוד נחשב, שבאחת הפגישות שאל אותי "איך זה שאין לך בנזוג?" האינסטינקט הראשון שלי היה לעבור לרופא אחר - אבל החלטתי שאני מרשה התפלקות חד פעמית. כאשר לאחר שנה הוא שאל אותי "ומה עם ילדים?" החלטתי שמספיק לי ודי ועברתי רופא. האם מדובר בתופעה או שמא צירוף מקרים שלי ושל אילת75?

magicgirl1983

New member
היה לי רופא בצבא שהפחיד אותי

הוא הסתכל על הפרופיל הנמוך שלי ואמר...:"את חייבת "להיפטר" מכל הבעיות שלך לפני שאת מקימה משפחה, את צריכה להיות חזקה בשביל הילדים שלך"... הייתי המומה...איזה משפחה ואיזה בטיח? עוד לא מדברת על חתונה עם החבר שלי וכבר ילדים?? התעצבנתי, אבל זה רופא צבאי...מה יכלתי לעשות? אמרתי לו "טוב טוב..." ויצאתי משם. הדביל בכלל לא ידע על מה הפרופיל הנמוך שלי...אז ממש התעצבנתי כי אני מכירה הרבה אנשים עם מצבים גופניים ונפשיים יותר גרועים משלי שיש להם ילדים...

efroch99

New member
הערות לא מקצועיות

הדבר הכי נורא שאמרו לי (סיפרתי פה כבר פעם) היה ממדקר/מטפל אלטרנטיבי, שאמר לי שאשה שלא מביאה ילדים היא אשה פגומה. יצאתי בוכה וכמובן לא חזרתי אליו יותר. מכיוון שהוא מטפל של חבר טוב שלנו, אחר כך יצא לי לשמוע עוד כל מיני הערות אישיות לא מקצועיות שהוא "תורם" למטופליו. עברתי כמה גניקולוגים בחיפוש אחר אחד שישים לי התקן. לא מצאתי, כי לא היא מוכנים לשים התקן לאשה צעירה בלי ילדים. וזה די הוריד אותי מהעם הזה של הגניקולוגים, כל החוויה. אגב, בסוף החלטתי מעצמי שאני לא רוצה התקן, כי אני לא מעוניינת לשים משהו כזה פולשני בגוף שלי. ודרך אגב, יש אמצעי מניעה די לא מוכר שזה זריקות, מקבלים זריקה או מספר זריקות של הורמונים (משהו דומה לגלולה) אשר פשוט משתקות את כל מערכת הרוויה למשך כשנה. לרוב הנשים גם מפסיק המחזור בעקבות זה.... קראתי על זה קצת באינטרנט, ואני מציעה שאף אחת לא תשקול אפילו את האופציה הזאת (זאת אחת מהאופציות שהציעו לי). זה אמצעי מניעה שנראה לי מזעזע, פוגע בגוף, גורם הרבה פעמים להשמנה ולדיכוי חשק מיני, ועוד כל מיני תופעות.

למעלה