בהמשך לדיון למטה, חושבת שיש מקום לומר שאפו

andy181

New member
צהריים טובים לכולם

יום מרגש היה לכולנו, גם למי שתמך בעסקה וגם למי שלא, קשה להישאר אדישים ולא להזיל דמעה למראה של גלעד . אני מקווה שיכבדו אותו ואת ומשפחתו ויתנו להם שקט בימים הקרובים.. משהו שהוא קצת פחות עקרוני ומעניין ביום שכזה: אורטל, קרן ודניאל בתוכנית קרב סכינים http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1869339

noaxxx

New member
בדיוק הובהר שהוא הצדיע לרמטכ"ל, ולא לנתניהו.

הרמטכ"ל לא נכנס לתמונה.

noaxxx

New member
אחה"צ טובים גם לך ואני מצטרפת לדברייך ../images/Emo39.gif

noaxxx

New member
ועכשיו אומרים שהוא הצדיע לשניהם,

בכל מקרה, התמונה הזו אכן תיזכר לנצח.

הוא הצדיע קודם לביבי

ואח"כ כשהם התחילו ללכת, הם נפגשו בדרך עם גנץ. ואז גנץ ושליט הצדיעו אחד לשני. בוודאות!

puma141

New member
החיפזון מן השטן:)לא משנה מה דעתי על

ביבי-כל!!!הקרדיט מגיע לאיש האמיץ הזה היום. כל הקרדיט. ומי שלא רואה את זה-שיאכל את הכובע!!

klapim

New member
אוי הבורות שאתן מפגינות נוראה

בישראל חייל ושוטר מצדיע לדרג מדיני לכן שגלעד ירדמהמסוק וראה את ראשהממשלה הצדיע לו הצדעה זהבערך כמו להגיד שלום. ואותו דבר שחייל נפגש עם קציןבדרגה גבוהה ממנו הוא מצדיע נורא פשוט

puma141

New member
קלפים,אם אני הייתי גלעד-הייתי

מצדיעה לביבי ארוכות!!!!!!! בלי קשר בכלל לחובה שלי כחייל חפשי את העיקר..וזה העיקר.לא הסמל

אוי הטמטום שאתה מפגין הוא נוראי

אני סה"כ תיארתי את הסיטואציה בדיוק כפי שהייתה, כי אנשים תיארו אותה אחרת. חג שמח.

klapim

New member
מי הגיב לך בכלל?

אל תכנסי לתגובות שלי ואל תעירי לי הערות דלגי על תגובותי הם לא מיועדות אלייך..

noaxxx

New member
בערוץ 1 מתראיין עכשיו אביו של הנרצח בלינצ',

הלינצ' ברמאללה, שבו נרצחו באכזריות יוסי אברהמי וואדים נורזיץ'.

בהמשך לדיון למטה, חושבת שיש מקום לומר שאפו

לאמצעי התקשורת בארץ. פעם ראשונה הם מאוד מאופקים בשידור השמחה בצד השני, למרות שמאוד דחוף לאהוד יערי לעדכן מדי פעם. אני שמחה לראות על המסך רק את השמחה שלנו, את דגל ישראל, את התמונות של גלעד מצדיע ומחייך מחובק עם הוריו. את התושבים של מצפה הילה שרים ושמחים יחד איתו. סוף סוף קיבלו שם שכל בקונטרול.

meytula

New member
יום חגיגי במיוחדד

גם גלעד גם יום הולדת,בעלי הזמין לנו ספא לכבוד היום הולדת ומרב התרגשות והתלהבות על גלעד לא הלכנו והחךטנו לחגוג עם הפעילים,מחר כבר אחגוג עם המישפחה והחברים בערב.היום זה היה היום של גלעד

למעלה