בהמשך לדיון שאונור העלתה

הסתכלתי... לא הבנתי מה נראה

לך חשוד, תסבירי

לימיצ

New member
חפרתי וחפרתי ולא הבנתי מה הבעיה..

כן, היא מסין. השפה שלה עילגת בטירוף, אולי הANOUNCMENT היא אפילו תוצאה של התרגום של גוגל..מאד משעשע אפילו. הפרופיל בחנות השניה שלה, שבה (לא לפספס!) יש באנר שגזור מ"חלונות" של מיקרוסופט, מסביר שזה עסק משפחתי. אם זה כן או לא, אלוהים יודע, אבל המחירים סבירים, אפילו בפידבק שלה מתלוננים על המחיר..והדוגמנית מהמגזין? נו זויין, התמונות בחנות שלך יותר יפות בעיני . בקיצור, תסבירי מה אנחנו לא רואים?

driaaa

New member
יש מלא חנויות כאלה באטסי

הרבה מתאילנד גם. מה הבעיה ? חנויות שברור שהן לא "עבודת יד" פשוט מוכרים בגדים ממפעל. יש גם חנויות כאלה של בובות (פחות נפוץ, אבל יש).

duende74

New member
רק נראה לי מוזר ש

יש לה מעט מאוד פידבקים יחסית לכמות המכירות, ויש לה גם מעל מאה מכירות מהחודש האחרון, לא חשיתבי שזאת חנות פיקטיבית פשוט ברור שזה בטוח לא עבודת יד, חוצמזה היום התברר לי שלחברה שלי שעושה נעלייים בעבודת יד אטסי סגרו את החנות בתירוץ שזה לא עבודת יד ושהיא רק קונה איפשהו ומוכרת באטסי, היא עכשיו במסע של הוכחות לכך שמדובר בעבודת יד רק כדי שיפתחו לה שוב את החנות..... קצת מעצבן.

P E T E K

New member
אויי איזו חוצפה!

מקווה שתסדיר ומהר את הסיפור. ודרך אגב, גם אצלי מעט פידבקים למרות שאני תמיד מבקשת בנימוס מהלקוחות אבל זה לא קורה, האם זה מצביע על משהו חשוד למי שנכנס לחנות? מאד מקווה שלא!

driaaa

New member
מוזר ביותר במיוחד בהתחשב בזה שיש

המון ריסלרים שמוכרים שנים ואף אחד לא עושה להם כלום.

למעלה