בהמשך להודעה של קסנדרה לגבי

תכלת7

New member
בהמשך להודעה של קסנדרה לגבי

ההדדיות. אני מרגישה כי לצערי הרב היא לא תמיד מתקיימת, וזה מאד מאכזב. ברור לי שקסנדרה לא צריכה וגם לא יכולה לענות על ה-כ-ל. וכאן בדיוק נכנס תפקידם של חברי הפורום. יתכן כי בגלל שיש הרבה אנשים חדשים כעת זהו המצב. אשמח לשמוע את דעתכם. יום טוב, תכלת.

aiziq

New member
לדעתי כל מה שאני ואת יכולים לעשות

הוא להיות נוצרים טובים- להגיש שוב ושוב את הלחי השניה. ככל שנרבה להגיב כך גדל הסיכוי שיגיבו לנו. אם לא נגיב, מה תועלת תצמח לנו מזה? חוץ מזה, שימי ליבך אל כך שתגובה צריכה לבוא ממקום נקי. מגיב שפועל על מנת שיגיבו לו חזרה, איני בטוח שאני מקבל את תגובתו בלב שלם.

קסנדרה*

New member
תכלת חביבה....

אכן, איני חושבת שאני יכולה להשתלט על כל היצירות ולהגיב ותוסיפי על כך שכתובים ותיקונים ושאלות והנה לך משרה מלאה ואני מתחילה באמת לדאוג, למה ??? וכבר כתבתי בהודעתי הקודמת, יש לי גם עבודה, נהול חיי משפחה ומטלות נוספות - כך שאיני יכולה להקדיש מעבר למה שאני מקדישה היום. בקרוב זה יפחת - כשאתחיל ללמוד. אני מקווה שהודעתך תזכה להתייחסות ומשוב. קסנדרה

תכלת...

אני מבינה מה את אומרת, אבל אני חושבת שזו פשוט תקופה שכזו. תחילת שנה, אנשים חוזרים לעבוד, מתחילים פרוייקטים, מתגייסים לצבא (בררר) וכו' - זו תמיד תקופה לחוצה... וגם יש הרבה משתמשים חדשים, כמובן. אני חושבת שעם הזמן זה ישתפר, הלחצים ירדו והחדשים יסתגלו לאט לאט... בברכת אופטימיות זהירה, חובבנית.

תכלת7

New member
אני מאד מקווה

שזו אכן תקופה שכזו ודברים ישתפרו. וקסנדרה- את מקווה שאת יודעת שאני מעריכה את השקעתך שהיא מעל ומעבר פה, ואין לי שום טענות כלפייך. קצת חבל לי שלא הגיבו עוד אנשים. ליל מנוחה, תכלת.

GALI02

New member
משהו שיושב קצת על הלב שלי../images/Emo26.gif

תראו, הנושא של מתן תגובות הוא מאוד עדין. תגובה צריכה לבוא מהלב ואם היא לא מגיעה משם אז חבל לכתוב אותה. אבל, קצת צרם לי(ואפילו קצת פגע) שכתבתי קטע בנושא שכל כך קרוב לליבי וכל כך עובר עליי בימים אלו וזכיתי לתגובות בודדות. וקטע נוסף שכתבתי לפני כמה ימים אף הוא זכה לשתי תגובות(ואני מודה מאוד למגיבים- זה בשום אופן לא "רק" שתי תגובות...) סתם, רציתי לשתף אתכם, אני לא מאשימה או משהו כזה אבל גם לא יכולה להתעלם מההרגשה שלי.

frustrated

New member
גלי

זה באמת יכול להיות מאוד מתסכל כאשר מפרסמים יצירה ולא מקבלים עליה תגובות. נכון, אפילו פוגע. אך אני לא חושב שאת צודקת בכך שתגובה צריכה לבוא מהלב. לפעמים אין מה להגיב, ולא מגיבים. לפעמים שווה להתאמץ ולהגיב למרות הקושי, כי זוהי מהותו של הפורום. על מנת לשמר אותו, על מנת לשמר את שיח היוצרים שנוצר בו, ועל מנת לעודד אנשים לפרסם בו, חייבים לפעמים לעשות את המאמץ ולהגיב, גם אם זה קשה יותר. אנשים ילמדו להעריך את מאמציך אם תעשי כן, ואולי אף ישקיעו גם הם עצמם ויגיבו לך. לתגובות יש הרבה צורות. את יכולה להגיב לתוכן, את יכולה להגיב לצורה, את יכולה אפילו רק לבחור משפט אחד שאהבת, לצטט אותו ולהגיד שאהבת אותו. עם הזמן לומדים להגיב יותר, וזה נהיה קל יותר. לילה טוב, מתוסכל.

GALI02

New member
היי מתוסכל :)

מסכימה עם דברייך וגם תגובותיי הן מתייחסות בדרך כלל לאחד או יותר מהנושאים שהתייחסת אליהם. אבל, יש פעמים בהן אני קוראת יצירה ולא מבינה את הרעיון המרכזי. במקרה כזה אני לא מרגישה שלמה עם לכתוב תגובה בסגנון: אהבתי את הכתיבה אבל לא הבנתי מה ניסית להגיד. הרעיון לדעתי הוא הדבר הכי חשוב שאר האמצעים באים לשרת אותו. במקרים כאלו אני בוחרת שלא להגיב. בעלבון שלי נבע מהעובדה שציפיתי, בשל הנושא של מה שכתבתי, לקבל יותר תגובות ולו רק תגובות של מזל טוב(כמו שאיציק ברך). לילה טוב גם לך ותודה על התגובה

למעלה