בהמשך להודעותיי בפורומים - מכתב

בהמשך להודעותיי בפורומים - מכתב

מכתב לראש הממשלה: בס"ד אדוני ראש הממשלה! יש לי מספר טענות עליך! אמנם בדיעבד, אבל שתדע את הנזק הנגרם. 1. אם כבר התנתקת, ואתה לא רצית להתנתק מהשומרון, מדוע פינית גם יישובים בצפון השומרון? זה מביא אותי למסקנה שכנראה דחלאן צדק כאשר אמר שאתה אומר שלא תהיה התנתקות שנייה זה לא אמין, שהריהתחייבת למפת הדרכים. 2. השומרון מתצפת על כל מישור החוף, ועל ידי כך מקשה לנו לראות מה הם מתכננים, ומקל עליהם לראות איפה אנחנו. 3. בימית נשאו ונתנו איתם לפני הפינוי, ופינו אותם לאחר שלוש שנים! מדוע כאן, אין משא ומתן אלא רק אומרים להם "פנו למנהל"ת סל"ע"? מדוע כאן לא פונים אליהם? 4. ואם למנהלת סל"ע אין מענה, איפה אתה מצפה שהם יגורו? ואיך הם יפתחו את שנת הלימודים? בנדידה מבית ספר במקום אחד לבית ספר במקום אחר? 5. ומדוע יש צורך בפינוי סטודנטים אם יש איזור קרוילות? ומדוע הן אינןם מוכנות בזמן? האין זו סיבה מספקת לדחיית ההתנתקות? 6. ומה יהיה על ישיבות ההסדר שהיו שם, איפה הן ייהיו? 7. ומדוע אין פתרון לרצונם להיות כקהילה אחת? 8. ומדוע לגרש יהודים מותר ולגרש ערבים אסור? אם היתה עוברת החלטה בכנסת לפנות את כל הערבים בארץ לעזה, ארגוני זכויות האדם לא היו מתקוממים, כאשר היו הפגנות המשטרה היתה מאשרת אותן ולא עוצרת את המפגינים, בג"ץ היה טוען שזה לא אנושי, וצריך זמן לארגן להם מקומות מגורים ולשת ולתת איתם. אבל זה גירוש יהודים, אז למי אכפת? למשטרה? לבג"ץ? לארגוני זכויות האדם? שיישארו בלי בית, בלי פרנסה, בלי כסף... עבודת האדמה שלהם הכניסה כסף למדינה! הם משלמים את המחיר של לסבול קסאמים ומחבלים מדי יום ולא מתלוננים בגלל מסירות נפשם על ארץ ישראל ולכן נעשו להם ניסים, ואנו היושבים בשאר הארץ והמחיר שאנו משלמים הוא קל יחסית, כאשר גרשת אותם הנטל של שמירה על הארץ נופל כעת על שדרות, אשקלון, אשדוד והיישובים הסמוכים לרצועה! כעת, נתת לערבים עוד אפשרות להגיע קרוב יותר! אז מי אנו שנחליט בשביל אלה שמשלמים ומוכנים לסבול למען ארץ ישראל, להתפנות ממקום מגוריהם, אם אנו לא חיים שם ולא מרגישים את מה שהם עוברים? איך העזת לקחת את זה לידיים שלך, בלי לשמוע למערכת הביטחון ולמשאל מתפקדי שליכוד? איך העזת לבגוד באמון הבוחר שנתן בך אמון על מצע של הליכוד, וכעת אתה עברת לשמאל? למה לא הלכת לראשות השמאל אם כך? ולגבי העצורים על "מעשים נגד ההתנתקות" - מדוע מקשים את תנאיהם יותר ממחבלים שהרגו יהודים, ואת המחבלים משחררים בשביל שיוכלו לחזור ולהרוג עוד יהודים? דם היהודים שיהרגו בכמויות גדולות יותר, יהיה על הידיים שלך, והיסטוריה תשפוט אותך!

היהודי1

New member
אני מודה לך המאור הקטן גדול

על הסיוע בתגובות. כעת גם אני פתחתי כינוי בתפוז, וכל הרוצה להילחם יבוא ויילחם עימי! מקווה להמשך שיתוף פעולה איתך בברכה יהודי מנהל אתר "אמרנו לכם"

למעלה