בהמשך להודעתי כאן

brunu

New member
בהמשך להודעתי כאן

כאן מישהו מוכן בבקשה להמליץ על חנויות טובות וזולות או נגרים?

brunu

New member
כנסו רגע

פה יש מזנונים נורא ימים ומתאימים לנו אבל כבר צינתי שהם עשוים מלמין [מה זה אגב?] וMDF וזה לא טוב כי אמרתם שהוא פגיע למים והוא גם עושה רושם מפחיד הייתם קונים בכל זאת? אם כן איזה מהם? בדגם קיסר יש משהו כחול יפה למטה...מה זה?

mini4

New member
נראה לי שכחול זה זכוכית

אולי משהו משתקף בה? מלמין או MDF לא כ"כ משנה עבור סלון, כי אין מגע עם מים ישירות (לא כמו באמבטיה או מטבח למשל). לגבי שאלות העיצוב שלך, קשה לי לענות, אני לא מעצבת... אבל אני בעד צבעים חמים, כמו כתום, רק צריך להזהר לא להגזים... יש צבע יפה שנקרא בתמבור "אפרסק רך". לטעמי צבעים שיותר מתאימים לסלון הם השמנת והשמפניה - קצת פחות "לוחץ". ואח"כ כל צבע של המזנון והספות משתלב.

brunu

New member
חשבתי שזה תמונה ותאורה כחולה

מה דעתך? זה נראה ממש יפה ומודרני כזה. אמ לגבי הMDF...אימא שוטפת רצפות פעם ביומיים בערך ויש מצב למגע מים קליל. זה עד כדי כך משפיע..? האפרסק רך הוא בהיר לא? כמו בסלון שלי? תודה רבה

BUPTYO3

New member
מלמין מול MDF

מלמין זה חומר לא רע בכלל. אצלי בחדר כל הרהיטים מחומר זה. ארון קניתי ב - www.e-net.co.il והארון שלי בכלל לא רע, לא פחות טוב מ - MDF והיתרון שיותר זול. לכן מומלץ ביותר ללכת על מלמין

brunu

New member
קצת יעוץ בעיצוב בבקשה../images/Emo13.gif

זה הקיר של המזנון הישן...כפי שציינתי מחליפים אותו למשהו טיפה יותר מודרני וגם תהיה טלויזיה חדשה יותר גדולה

brunu

New member
המשך הקיר

את הבר אני מעיף למקום אחר. ומעביר לקיר הזה את האקוריום שיעבור עיצוב פנימי חדש. השאלה אם הפינה הזאת לא תיראה ריקה כי היא מול דלת כניסה כזה.

brunu

New member
בהמשך הסלון יש מטבח

שדרך אגב אני עיצבתי חח. לפה אני מעיף את הבר...ליד הדלת והארון הגדול

brunu

New member
מול המזנון

עומדות 2 ספות בצבע בורדו, האווקריום הקטן שהראתי ועל כל הקיר דבוקה התמונה הזאת כפי שראיתם יש המוןן צמחים בכל הבית...אימא חולה עליהם חח הסידור החדש יהיה בסדר לדעתכם? הצבע הנוכחי בסדר? חשבתי לצבוע לכתום כהה ולהוסיף אפקט כוכבים או זהב בפינות בין הקיר לתקרה...מה דעתכם?

brunu

New member
אמממ...עוד עצה בקשר לחדר

אני מקבל לחדרי 2 חלקים מהמזנון הישן פלוס הטלויזיה. חוץ מזה יש בחדר 2 מיטות [אחת יחיד ואחת ברוחב וחצי] בצבע כחול, ארון בהיר. חשבתי גם שם או רק שם לצבוע בכתום כהה וסביב החלונות לעשות זהב...יהיה יפה?

למעלה