בהמשך להודעתי ``כדי לכם לקרוא``

*נטלי*

New member
בהמשך להודעתי ``כדי לכם לקרוא``

שלא תחשבו איני מצדיקה את התנהגותם של הערבים שרצחו את החילים. אני שונאת אותם ומקווה שימותו בדם קר. אבל מעצבן אותי שאומרים מוות לערבים. האם זה אומר שכל הערבים פושעים????????? האם זה אומר שכל הערבים רוצחים????????. אנחנו חיים ביחד ערבים אם יהודים אנחנו צריכים להסתדר זה אם זה!!! אבל אני מאחלת לחיזבללה שימתו ויחזירו את חילנו בשלום!!!!!!!!!!!!

tamir38

New member
הטבע הערבי

מה לעשות זהו הטבע הערבי במרקם המשפחתי, הפוליטי והמדיני לכל אורך הדרך פתרון בעיות נעשה באלימות רצחנית . במשפחה =רצח על כבוד המשפחה או על רקע שליטה בוועד הורים בב``ס יסודי ( רצח על רקע כבוד), בפאן הפוליטי כמות הרציחות בעולם הערבי לאורך השנים עולה אפילו על המקובל ביבשת האפריקאית מדיני מנטלית פתרון בעיות בכוח. עם עובדות אלו קשה להתווכח. הילד הערבי מינקותו סופג את האלימות כדרך חיים, מגיל 0 הוא רוה איך אביו שוחט כבשים והדם ניגר מכאן צריך רק לעשות מעבר לצוואר אדם הרי לדם ולסכין כבר רגילים. מה המסקנה?

*נטלי*

New member
אתה גזעני!!!!!!

מה שכתבת ממש מגעיל זה גזענות לשמה!!!!!!! שנאת חינם אתה לא תבין שגם בערים הפלסטיניות יש נערים או מבוגרים או מה שאתה שחושבים ככה שאתה יהודי מסריח האם זה נכון??????????.

.maya.

New member
זו גזענות!

מרוב שאתה עסוק בלשנוא אחרים אתה לא שם לב שאי שמץ של אנושיות בדברים שלך. אתה לא נותן ערך לחיי אדם. והכי גרוע, חושב שאדם מאבד את זכויותיו בעולם בגלל מוצאו. העם היהודי סבל מגזענות יותר מכל. נרצחנו, גורשנו , הופלנו... זה פשע אנושי לשכוח את זה ולהפוך למפלים, מגרשים ואולי גם רוצחים בעצמנו. לנו אסור!!! אחרת מה הערך של כל מה שהעם הזה שרד?

אבל זו המציאות מה לעשות?

חוץ מזה לא דיברת לכיוון שהוא דיבר סתם קישקשת עוד אחד ממאמריך תקראי טוב מה שהוא כתב הכל היה נכון חוץ מהמשפט האחרון על שחיטת כבשים

adi1

New member
ערבי טוב= ערבי מת

את צודקת לא כל הערבים רעים יש גם ערבים טובים ----- ערבים מתים וזה הסוג הייייחחיייידדדד של ערבים טובים

ms2001

New member
צודק

ערבי טוב = ערבי מת , צודק אבל ערבי יותר ויותר טוב זה מי שנלחם למען שחרור אדמתו מידי כוחות הכיבוש הישראלי ומי שדואג למסגד אלאקצא ונלחם למענו. מסכנה:הערבי טוב אם הוא מת ויותר טוב אם הוא חי,השאלה מה לגבי גזעניים כמוך??

למעלה