בהמשך לחצר... גם המרפסת

akravit

New member
בהמשך לחצר... גם המרפסת

המון המון ברכות ומזל טוב לאיה על השקת האתר החדש - המרפסת אוהבים אותך איה!

CZ2

New member
אהבתי

עיצוב נעים מאוד לעיניים, והתוכן גם נראה מעניין. מזל טוב, ובהצלחה.

איה@

New member
אילנה - תודה רבה../images/Emo70.gif

התרגשתי מהפירגון
גם אני אוהבת אותך מאד! מאד!
תודה.
איה.

יפה ../images/Emo13.gif

איה כבר יודעת מה אני חושב על העיצוב
ואם את זוכרת מה שאולדמן אמר זה בדיוק אחד מהדברים שאמרתי לך. מקווה שתיישמי לפחות כמה מהערות שלי ושוב אתר יפה מאוד.

אולדמן

New member
יפה מאד!

כעת נדפדף ונקרא את התוכן. עצה עיצובית אחת בדחילו - כדאי למרכז את הדף (הטבלה הראשית) מאחר וברזולוציה שמעל 800x600 הדף נצמד כולו שמאלה ובימין, ובכן בימין יש מקום להקים התנחלות או שתיים...

איה@

New member
אמיר - אני אשמח למרכז........

אבל מה עם אלו ברזולוציה 600X800 הם יצטרכו לגלול....... אשמח לקבל עיצות אני גם לא אוהבת את ההצמדה הזו. ותודדדדדדדה!!!
איה.

אולדמן

New member
אהה! דאגנו לכל בעלי רזולוציה זו...

הפתרון הוא ליצור טבלת יחוס המתחילה מיד לאחר "בודי" ובה שורה אחת ותא אחד. בתא זה נכנס כל תוכן הדף. הטבלה ממורכזת וכן - התא היחיד (חשוב!). לטבלה אנו מעניקים רוחב קבוע של 760 עד 770 פיקסלים (מאחר ורוחב 800 הוא ברוטו - יש להוריד את הרוחב האפשרי של סרגל הגלילה האנכי). סגירת התא, השורה והטבלה ממש לפני סגירת טאג "בודי" בסיום הדף. כך מקבלים דף ממורכז ברוחב קבוע (ולא באחוזים רחמנא ליצלן) שאינו גולש הצידה לבעלי רזולוציית 800x600. בעלי רזולוציות נמוכות יותר? נו, כמה כבר יש כאלה כיום? הנה הדוגמה לקוד:
<body> <table align="Center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="770"> <tr> <td align="Center"> . . Here goes all your page! . . </td></tr></table> </body> </html>​
זה הכל. עובד תמיד כמו שצריך!

איה@

New member
אמיר - יישמתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

תודה! תודה! מישהו עם רזולוציה 600X800 יכול להגיד לי איך זה נראה?? שיניתי רק בעמוד השער כרגע. תודה.
איה.

איה@

New member
נהדר!!! תודה!!

הולכת ליישם על שאר העמודים. אמיר - אתה גדול
עזרת לי מאד!
איה.

איהההה... כל הכבוד ../images/Emo45.gif

צבעים רומנטיים ולבביים
עיצוב ממש שקט ויפהפה! ברכות ואיחולים רבים
בהצלחה ענקית

binba

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

רואים שהשקעתן. כמו שכבר אמרו לפני, עיצוב מצויין
רק כדאי באמת למרכז את העמוד, ואולי לחלק את התמונה העליונה (עם הכפתורים וכו´). בהצלחה, רותם.

CZ2

New member
שאלה סקרנית (וחלק יאמרו אף קנטרנית)

בקריאה שנייה שמתי לב שחלק ניכר מהמאמרים באתר הם מאמרים מתורגמים (ולעתים ערוכים מחדש) מפרסומים זרים (סלון, ניו יורק טיימס וכו´). ונשאלת השאלה - האם יש לכן אישור מהכותבים המקוריים? אגב, בין אם יש אישור או לא, מן הראוי היה להוסיף קישור לכתבות המקוריות (ולא רק לתת קרדיט).

0רחלי

New member
מקסים!

גם העיצוב המקסים וגם העובדה שחסרים אתרים כאלה ברשת הישראלית כמו אויר לנשמיה - אז כל הכבוד על המקוריות והיוזמה!

למעלה