בהמשך למדורי הסליחה

ח אור

New member
בהמשך למדורי הסליחה

סילחו לי על השתתפות דלה ביומיים האחרונים - ובאלה הבאים (יומים) - רצף אירועים גוזל זמן - :)

aiziq

New member
ואם כבר סליחות

אני מבקש את סליחתכם על כל עוגמת נפש ומורת רוח שנגרמו לכם ממני - מכל אחד ואחת מכם באופן אישי, סליחה. איציק.

ח אור

New member
איציק אתה גונב לי את המדור :)

ואתה על מה מבקש ?? אתה עונג אמיתי - תמיד :)

קסנדרה*

New member
אוי זה באמת מדור חביב ../images/Emo8.gif

יאללה בלי סליחות, תסתערו על השרשור של "מרתון שירי אהבה"
קסנדרה

אני מחפש אהבה להיסתער על המרתון

סתםםםםםםם נו וחיים יקר מחכים לך שתחזור. ואציק חביב את דעתי בקשר לתגובותך אתה יודע, אני משער שכולם נהנים מהם "עצה ותושיה" תומר

חטאתי עויתי פשעתי../images/Emo39.gif

איזה שרשור נחמד. אני אישית, סולחת לכולכם, אם כי מי שצריך לסלוח וגם אחראי על החתימות, זה הקדוש ברוך הוא, בכבודו ובעצמו. בכל אופן, גם אני מבקשת סליחה על חטא שחטאתי בגבהות הלב וצרות העין ותגובה מהירה ויהירה ועוקצת, או, מה שיותר גרוע - בהתעלמות מוחלטת.

milim

New member
סליחה, הנה הרשימה אתם תחליטו-

סליחה, פשיעה, כפרה - בנקבה נכון? חג,יין, תפוח, דבש- נכון, בזכר. אז אני מחכה לכם ביום כפור- חטא עוון וצֹם. שנה טובה!

קסנדרה*

New member
סלח לנו אבינו כי חטאנו ....

והנה אני מאגרפת את ידי ומכה על בית החזה, לא חזק מידי, כי בכל זאת מדובר בשטח הררי. אז אני מכה ומבקשת את סליחתו של בורא עולם, והוא כידוע אל רחום וחנון, לא חנון בשווא, חנון בקמץ ואת סליחתכם, חברי הפורום. סליחה על כל עוון או אמירה, התנסחות או התעלמות. קסנדרה

ח אור

New member
אז אני אחזור בסליחה (וגם מראש)

ואבקש סליחה מכל מי שחטאתי כלפיו בהערה לא מכובדת - ומי שחטאתי כלפיו בהערה מכובדת מידי ומי שחטאתי כלפיו בחוסר הערה - ובכלל :?) אפשר לדעתכם לבקש גם מראש - לשנה הבאה עלינו לטובה (?) ?

דק1

New member
גם אני

ובכן גם אני מבקש סליחה בעיקר על כך שלא סלחתי לכם.

aiziq

New member
שנו חז"לינו זכרם לברכה:

נוח לכעוס וקשה לסלוח - רשע
שנה טובה, דק

דק1

New member
איציק

אבל בינתיים ביקשתי סליחה על כך שלא סלחתי. חוץ מזה היום הנורא עוד לפנינו ואולי עוד אספיק. אותם חז"לנו אף אמרו העושה תשובה רגע לפני מותו מוחלים לו. על כל פנים שכנעת אותי והנה אני סולח, ובאותה הזדמנות מבקש להיסלח. תודה

aiziq

New member
כמו ששמת לב

זו מילים שמחכה לנו בימים הנוראים - לך תדע מה יהיה

milim

New member
../images/Emo13.gifאבל איציק

רק לשמאן ודק יש קשרים במקומות הנכונים...

דק1

New member
שמאן היקר

הנני מביא לידיעתך כי החל מהשנה אפשר לבקש סליחה בהתנדבות

למעלה