בהמשך למכתבי הקודם יקל עלי לכתוב את

בהמשך למכתבי הקודם יקל עלי לכתוב את

מילות ההספד שהקדשתי לאמא. אני מראש מתנצל אם זה יכביד על אנשים כאן בפורום ....אבל לכו תדעו אולי אמא יכולה לראות את הדברים. אמא שלי האהובה - החמודה -המתוקה. שרת האהבה והחיבוק . הממונה על הרגש האינסטינקט והרוך - הלכה לנו מבלי שוב. לא תמיד ידעת להגיד נכון את מה שהרגשת אבל תמיד ידעת להרגיש ולהעביר את הרגש של אותה ידיעה. ממך למדתי שהאהבה תנצח. ממך למדתי שאחרי הכל - הלב יודע מה נכון לראש לעשות. את החלל שהשארת אחריך - אולי הזמן מרפא אולי הנכדה שלא הספקת לראות. אין לי ספק רוחך תישרה עליה מיום היולדה ועד יומה האחרון. רק נפש עדינה יכולה הייתה למתן כאב וזעם ולהפוך אותה ממחשכים לאהבה אחת גדולה. אמא - אבא שעטף אותך באהבה שעשה את כל מה שאפשר כדי להשאיר אותך עמנו לא ישאר לבד.! אנחנו נתמוך בו נחבק ונחזק למרות שאת החלל שלך לא נוכל למלא. אמא - אנחנו לא נפרדים! אשא אותך בקירבי לעולם באהבה גדולה אותה אהבה שהענקת לי כל חייך.!

1הלאה

New member
לאייל

משתתפת בצערך! אל תחשוש,אתה לא מכביד, בשביל זה קיים הפורום הזה, לחלוק לשתף, להרהר ולנסות ולו במעט להקל- בשחרור הרגשות. שלא תדע עוד צער.

עצוב ../images/Emo4.gif

עצוב כשמישהו הולך, ולא משנה כמה הספקנו להגיד לו וכמה הספקנו להפרד. אני בטוחה שאמא שלך איתך ברוחה, שומרת עליך ויודעת מה אתה מרגיש וכמה אתה חושב עליה. אז אולי בגופה היא כבר לא איתכם אבל בזכרונות שלכם, באהבה שלה ובכל מעשיה היא תישאר איתכם תמיד. הזמן יקהה את הכאב אבל אמא תמיד איתכם בליבכם. גלי

אייל

תודה שחלקת איתנו, בתור אם שמתמודדת עם מחלתה, נתת לי הרבה כוחות, גרמת לי לחוש המון אהבה, תודה לך והלואי שלא תדע עוד צער. אילת.

למעלה