בהמשך למצב הרע ששרר לאחרונה

enbalush

New member
בהמשך למצב הרע ששרר לאחרונה

בעמותה "ראשון אוהבת חיות", פרצו במשך החודש 4 פעמים, בראשונה גנבו מקרר לארטיקים שהעמותה קיבלה כתרומה, בפעם אחרת כלוב בשווי מאות שקלים, פעם אחרונה אירע ונדליזם: פיזרו אבקות ריסוס באופן מסוכן, שברו רכוש רב, הרסו את מיטת הניתוחים שהעמותה קיבלה בתרומה... בבקשה בואו לאמץ ביום שישי, המכלאות מפוצצות, אין מקום לכלבים וחתולים נטושים-חדשים. העמותה אף זקוקה לתרומות, לכלובים בינונים, למחשב נישא, לקולרים, רצועות, ולמתנדבים חדשים מעל גיל 18.

חןשסק

New member
יש לי שאלה...

יש פירסום על ימי האימוץ ועל המכלאה בכלל בעיתונים מקומיים או בכרזות בעיר? אולי תנסו לשלוח פלאיירים בדואר? מצטערת לשמוע על מה שקרה...
אנשים יכולים להיות כל כך אכזריים...

חןשסק

New member
עוד משהו

את המקרה שקרה במכלאה פירסמתם בעיתון המקומי? (אני לא קוראת עיתונים בזמן האחרון, בגלל זה אני שואלת...) בעקיפין, יכולים להגיע ככה עוד אנשים...

יש פרסומים בעיתונים המקומיים.

וענבל, ממש כואב לשמוע על זה. לא להאמין איזה חולירות יש בעולם הזה

enbalush

New member
כמובן שאפשר

ציינתי את הגיל, כי יש מחסור בעבודות התנדבותיות שמתאימות לגילאים הללו. תודה. בקשר לפרסום, אנחנו כל הזמן מפרסמים, אתם יכולים לראות את שלטי החוצות ועל לוחות המודעות בעיר את הפוסטרים, את הפליירים מחלקים מתנדבים. לאחרונה הייתה כתבה בידיעות אחרונות בעיתון של אמצע שבוע וכנראה תהיה גם כתבה על הפריצות לאתר. תודה.

ענבל, ראיתי שהחזירו את עזית ../images/Emo10.gif

אוף, כ"כ כואב לי הלב עליה. והתאהבתי קשות בטריירית!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זו המתיקות הזו!?!??!?!?!?!?
פינוקיייייייייייייייייי איך קוראים לה???

enbalush

New member
באסה!עזית, חסרת מזל עם נפש פגועה):

הטריירית הלבנה? היא הייתה בבית של מתנדב, אבל הוא פרש אז היא נאלצה לשוב למכלאות, היא בטח נראית מטופחת :)

מטופחת? לא ממש...

היא הייתה מלאה בקוצים. ניסיתי להוציא ולא הצלחתי מרוב שזה הסתבך לה שם בשיער. וגם די מלוכלכת, אבל זה בגלל שהפרווה שלה "מזמינה" את זה... מה שכן, לעומת שאר הכלבים , הייתה לה שכבה דקה של שומן
פשוט התאהבתי בה קשות
אויייייייי ד"א, אני חושבת שהיא והפינצ'ר מצוננים!!!!!! השתעלו מאוד לא יפה היום!!!!!!!!!!

enbalush

New member
זה נקרא "שעלת המכלאות" הם נדבקים

מהר מאוד 1 מהשני, זו לא מחלה, אבל מסכנים.

למעלה