בהמשך למשאלות וציפיות מעתיד

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
בהמשך למשאלות וציפיות מעתיד

אם הייתה לכם אפשרות לחזור לעבר, לא משנה כמה רחוק העבר הזה, האם יש משהו שהייתם חוזרים לתקן? אני הייתי חוזרת להגיד לכמה אנשים שכבר לא בין החיים שאני אוהבת אותם. יותר מזה לא נראה לי שהייתי משנה כי מכל הטעויות שלי למדתי משהו חשוב.

Angel lips

New member
וואו שאלה קשה

לפעמים יש לי תקופות שבא לי לשנות דברים, ואז הכל מסתדר לי לטובה בסוף... אבל כניראה הייתי רוצה לחזור שנה בערך אחרונה ולהמנע בלפגוע בחברה הכי טובה שלי.

AcesHigh

New member
הייתי רוצה לגור בלונדון

של תחילת שנות ה-80.. לא בשביל לתקן את העבר, סתם כי אני אוהב את התקופה הזו...

l1zard

New member
אני..

אני לא הייתי משנה שום דבר מהעבר שלי כי מטעויות לומדים ומתבגרים..

skopy

New member
אני הייתי מתקן

את זה שאמא שלי חולה ואת זה שלא למדתי טוב ביסודי.

rej

New member
.....

תחלאס אם מישהו שמכיר אותי היה קורא את זה היה בהלם אבל כן אני הייתי מתקנת 2 דברים מהעבר שלי

leok55

New member
שהם?!

המטרה של הפורום הזה ושל כל הפורומים היא לשתף אנשים!!! להרחיב בדברים ולא להתקמצן מפני פאדיחות או דברים כאלה..... זה לא רק אליך אל תתאגי\י..... :>

rej

New member
מצטערת ....

אבל את זה אני בחיים לא אוכל לשתף אף אחד

leok55

New member
קצת קיטשית.....

היו כמה דברים שהייתי משנה... אני לא יודע אם זה באמת לטובה או לא אבל הייתי משנה...
הייתי חוזר לגרמניה 1920 משהו כזה והרוג נאצי אחד....
המממ עוד משהו .... אולי הייתי חוזר לכיתה ח' ולא נפרד מחברה שלי דאז...כי סתם הייתי מטומטם ולא יצא לי מזה כלום.....

vicki16

New member
אממממממ......

יש כמה דברים שהייתי מתקנת, סתם שטויות שעשיתי.. אבל כמו שאת אמרת, מכל הטעויות למדתי משהו...

vk3

New member
אמממ... מעניין...

הייתי מתקן את הלימודים וההשקעה שלי !

jeniam

New member
אני הייתי

חוזרת ללפני חודש, ומתקנת את הקשר האחרון שלי... הוא לא היה אמור להיגמר.. לפחות לא כל כך מהר.... אבל תכלס, אני לא בטוחה שהייתי נוהגת אחרת....

bariska

New member
ממ יש משו

הייתי מבקש סליחה מסבתא שלי ז"ל זה מה שלא הספקתי לעשות

m a n k o

New member
לא הייתי משנה כלום

כי כל דבר אפילו הקטן ביותר משפיע על המשך החיים שלך מי שראה אפקט הפרפר יודע טוב טוב .. חחח משק מעוף הפרפר בארה"ב יכול לגרום לרעידת אדמה ביפן קיצר לא הייתי משנה כלום כי גם מהדברים הרעים שקרו לי למדתי משהו והתחזקתי והם גררו בסופו של דבר דברים טובים אחריהם אז אני לא מתחרטת על שום דבר שקרה לי.. טוב או רע

Wednesday

New member
דברים קטנים, כן

יש דברים שהייתי עושה אחרת, אבל... אני מרוצה ממהלך השתלשלות העניינים הכללי. גם הדברים היותר טיפשיים שעשיתי הובילו אותי למה שאני היום, ואי מרוצה, בגדול. אולי הייתי מחזירה לחיים (כאילו שזה אפשרי) כמה אנשים שאני בטוחה שהייתי מאוד מסתדרת איתם ונפטרו כשהייתי פצפונת מכדי להעריך אותם.

v o d k a

New member
הייתי מתקנת

את הבחירות של ההורים שלי בעבר, כדי שנוכל לחיות היום במקום טוב יותר ולא כאן! הייתי משנה בי כמה הרגלים שנחקוו בי כדרך קבע, כי עכשיו הם מציקים לי מאוד... הייתי משנה את הקשר שלי עם אבא שלי ועם אחותי ועם אימא שלי... אבל בייחוד עם אבא שלי כי הוא ממש צולע (הקשר) הייתי מקשיבה קצת יותר בשיעורים ועושה פחות טעויות מטומטמות בחיים שלי... אבל לא כדאי בכלל להתחרט!

vk3

New member
עצה קטנה ../images/Emo8.gif

מהרגלים תמיד אפשר להיפטר. עדיין לא מאוחר לעשות מאמצים לשנות את קשרך עם אביך ואחותך... זה אולי הדבר החשוב ביותר שצריך להבין, לפני שמאוחר מדיי ובאמת רוצים לחזור לעבר...

למעלה