בהמשך לנושא גני ילדים בישוב: למי יש נסיון עם

alonaski

New member
בהמשך לנושא גני ילדים בישוב: למי יש נסיון עם

הגן של נעמת? מהשנה האחרונה, מעכשיו?...

topaz5

New member
מס. טלפון

תודה על האינפורמציה החשובה. אנחנו נעבור לכוכב יאיר לקראת שנת הלמודים הבאה והאינפורמציה הזו מאד מועילה, אבל כיצד אפשר לצור קשר עם הגנים הללו? איפה נתן למצוא את מספרי הטלפון שלהם/ כתובות? אודה לכם על העזרה. בנוסף האם משהו יודע על הגן טרום, טרום חובה של המועצה. האם 32 ילדים בגיל הזה לא מוגזם במיוחד אם מדובר על ילידי סוף השנה שיהיו פחות מ3 בתחילת השנה? ועוד בקשה. משהו יודע על משפחתונים/פעוטונים עם מספר ילדים קטן לגיל שנה? תודה

alonaski

New member
לדעתי - הגנים הפרטיים בישוב הם סוד מקומי! ../images/Emo4.gif

כמו המערה של חסמב"ה... בכל השלוש שנים שלי בישוב לא ראיתי מעולם פרסום שלהם ומלבד אחד או שניים שראיתי לצד הכביש, לא תארתי לעצמי שיש כל כך הרבה גנים פרטיים בישוב... כנ"ל - לגבי משפחתונים. השיטה להגיע אליהם היא מ"פה-לאוזן" ככל הנראה... לגבי הגן של המועצה - הוא אחד הטובים פה, לפי הערכתי יערך קרב קשה מאוד בין האמהות ביום הרישום כיוון שיהיו הרבה אמהות שירצו לרשום את התינוקות ומעט מקומות הרשמה פנויים. אני מעריכה שבמשרד הרישום יערך "הקרב על המילקי" וכל הקודמת - תזכה!
אין לי כ"כ טלפונים של הגנים אולי של 2-3 גנים אבל אם תרצי - אוכל לעשות לך סיבוב בישוב ולהראות לך את מיקומם של הגנים שאני התוודתי אליהם.

topaz5

New member
תודה

שלחתי לך מסר, אבל יש לי עוד שאלה. האם משהו מכיר מסגרות לבני שנה בשנת הלימודים הבאה? אולי מטפלת? משפחתון?

סביולה1

New member
טלפונים של גני המועצה ובכלל

אפשר להגיע לכל הטלפונים השימושיים בישוב דרך מספר סלולארי 054-4000144 זה מיזם חדש בישוב שאני ושותפי הקמנו , ועוד לא פירסמנו אותו ברבים. תפריט קולי יכוון אותך למוסדות החינוך בישוב , ואז תבחרי את גני הילדים בצור יגאל או בכוכב יאיר. עלות השיחה היא כעלות שיחה סלולארית רגילה. מקווה שזה יעזור לך קובי

alonaski

New member
סבבה! אבל מה לגבי גנים פרטיים ומשפחתונים פרטי

פרטיים? נראה לי שאין איך לאתר אותם אלא מפה-לאוזן רק אם אתה תושב בעל וותק בישוב ומכיר כאן כמה אנשים מקרוב...

CEF

New member
או תושב חדש, אבל עם חברים נחמדים ../images/Emo3.gif

את הטלפונים אפשר להשיג בספר הטלפונים המקומי, אבל צריך לדעת את שמות המשפחה של בעלות הגנים. אכן בעיה למי שמגיע מחוץ לישוב. הפרסום הוא בד"כ מפה לאוזן, חוץ מבודדים שמפרסמים את עצמם.

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo6.gif זאת תשובה כמו הבדיחה על זה

שפוגש אדם זר ברחוב ומתידד איתו ולאחר שיחה חברית ביניהם פונה אליו ושואל בנימוס: סליחה - אפשר לקבל את מספר הטלפון שלך? ועונה לו הזר: זה רשום בספר הטלפונים! אז שואל אותו האחד הזה: אבל מה שמך? ועונה לו הזר: גם זה רשום שם - ליד המספר!

סביולה1

New member
אפשר גם בדפי זהב

חיפוש באתר של דפי זהב , נותן 14 גני ילדים פרטיים ומשפחתונים בצור יגאל זה לא הכל אבל זה משהו. www.d.co.il אני אנסה לתת פה את הלינק לתוצאות החיפוש , לא בטוח שזה עובד .... http://www.d.co.il/?arena=Business&callback=Form_Find&displayFullResults=3710&esi=24b2defd64989d50b7a0c8e63dab9a5a&formGroup=main&headingCode=10880&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Business-Results&prevpage=Business-Results&queryHeading=%E2%EF+%E9%EC%E3%E9%ED&sessionId=190401201462016&x=38&y=41&_business_name=&_city_name=%F6%E5%F8+%E9%E2%E0%EC&_queryHeading=%E2%EF+%E9%EC%E3%E9%ED&_area=9&x=31&y=36

alonaski

New member
../images/Emo45.gif מעולה! לא שיערתי שהגנים/משפחתונים פה

מופיעים בדפי זהב!

CEF

New member
זו רשימה חלקית וגם לא כ"כ מעודכנת

לפחות 3-4 מהגנים הם גני מועצה ואני רואה גנים אחרים שנסגרו. אבל זה טוב בתור התחלה (שלא נייאש את סביולה מלהמשיך לעזור
)

toshav1

New member
הגן של נעמת

מנסיון בגן של נעמת בשנתיים האחרונות הייתי אומר שזה גן טוב עם מנהלת(שרה) עם הרבה נסיון, ומטפלות בעלות נסיון ומאוד חברותיות הגן מחולק לשלוש כיתות לפי גילאים יש לשים לב לכמות הילדים בכיתה, אצל הבוגרים זה בערך 25 ילדים ומעלה, יש פעילויות לחגים ויש חצר גדולה. בשנה האחרונה עשו שיפוצים בגן כך ששיפר את המראה וההיגיינה ארוחת צהריים הינה פרווה( אין בשר) אשמח לתת יותר פרטים.

alonaski

New member
תודה רבה תושב! ../images/Emo45.gif אכן, ההמלצות שלך על הגן

הזה מצטרפות לי לשורה של המלצות קודמות מאחרים. מה דעתך על הגן של המועצה? של הגננת נועה, בכוכב יאיר? שמעת עליו? יש לך מידע עליו? בהשוואה לגן של נעמת אולי?...

toshav1

New member
הגן של המועצה בכוכב יאיר

אין לי מידע על הגן כי רק היינו שם לביקור כאשר חיפשנו גן לילדתנו

למעלה