בהמשך לנושא המשקל- השאלה שלי:

הילית*

New member
בהמשך לנושא המשקל- השאלה שלי:

האם בן הזוג שלכם מעיר לכם שתשמרו על המשקל או שלא תאכלו דברים משמינים? ולמה אני שואלת- כי היום במקרה היינו בארוע משפחתי שבו ראיתי את בעלה של בת דודתי מעיר לה שלא תאכל מזה ומזה כי זה משמין. הקטע הוא שהיא די רזה אף על פי שהיא אחרי לידה (אולי בגלל שהוא לא מרשה לה כלום...
). לי זה מאוד הפריע ומאחר ואצלנו התופעה הזו לא קיימת היה מעניין אותי לדעת איך זה אצלכם

shelycat

New member
אאאאאהההההם.....

למרות שהעלתי במשקל בצורה מאוד יפה מאז שנפגשנו עמית אומר שלו זה לא משנה ושאני הכי סקסית בעולם והוא לא ישנה בי כלום. כשמישהו מעיר לי על המשקל שלי יש לי בד"כ תגובה שהולמת את המעמד, ובכלל אם מישהו יסתכל מה אני מכניסה לפה ועוד יעיז להעיר על כך הוא יקבל תשובה נוקבת לגבי חסרון זה או אחר שלו בתמורה ל"הערה הבונה". כך שהמחשבה שעמית יעיר לי ועוד בציבור לא נראית לי הגיונית, הרי הוא אוהב אותי ומקבל אותי כמו שאני, ורק אם אני אבקש את עזרתו בשמירה/ירידה במשקל אז הוא יעיר לי אבל כמו שאני מכירה אותו הוא יעשה זאת בדיסקרטיות ולא לעיני העולם. וחוץ מזה אני חושבת שלהעיר לבן הזוג שלך בצורה כזאת על המראה שלו, במיוחד כשהוא מרגיש טוב עם עצמו ואיך שהוא נראה, זה סתם אנוכי וחסר התחשבות גם אם הוא "פחות ממושלם".

אתי@

New member
מודה ומתוודה ../images/Emo9.gif

שלמרות שרונן אף פעם לא מעיר לי, אני כן מעירה לו לפעמים. זה התחיל מזה שהוא הרבה פעמים ביקש ממני לעזור לו לשמור על המשקל ולא לתת לו לאכול שטויות (לא תמיד הוא יודע מה זה שטויות ומה לא
אז הוא צריך שיגידו לו...). מאז אני לא מצליחה להפסיק, וכשנדמה לי שהוא מגזים, אני מעירה לו. אני יודעת שאני לא בסדר ואני לא צריכה להתערב, אבל אני בסך הכל דואגת לו. בכל אופן הבנתי שזה לא בסדר ולפני 4 ימים לקחתי החלטה לא להעיר יותר, אז עכשיו אני ב"גמילה"
.

תמרה*

New member
אצלינו הנושא בעייתי

מאז שירון ואני הכרנו (שנה וארבעה חודשים) ירדתי עשרה קילו בערך, וגם הוא, וגם אמא שלו לא מפסיקים לבדוק מה אני אוכלה, ובארוחת שישי בערב אמא שלו נהנית להעיר לי לפני כולם שבכלל לא אכלתי ושהייתי הרבה יותר יפה קודם. ירון מעיר לי יותר בקטע של דאגה, אבל גם זה מנג´ז (עדיין יש עלי עודפים...). לעומת זאת, ירון עלה שישה קילו מאז החתונה, ומידי פעם הוא מקטר על זה ומבקש את העזרה שלי. לעומת זאת כשאני מעירה לו כשהוא יורד על חבילת עוגיות או תפוצ´יפס הוא מתעצבן. אז אני משתדלת לא להעיר, ולפעמים זה אפילו מצליח לי

אופה3

New member
אצלי בעלולי כל הזמן מעיר לי על זה

והאמת שאני אשמה, מאז שהכרנו עליתי בכמעט 20 קילו, וזה הרבה, גם אני מתגעגעת לגוף שהיה לי ורוצה לחזור לעצמי, אך עם כל הבעיות והפוריות מסביב אני ממש לא מצליחה , עשיתי דיאטה הורדתי 9 קילו, אבל חזרתי מהר מאוד לעצמי, לא הצלחתי לשמור על המשקל, שהורדתי, ממש כאוב אצלי הנושא הזה, הייתי ממש יפיפיה, ועכשיו אני יפיפיה שמנה, שמטטסס, או פטסס, לפי כינוי בעלולי, והוא צודק, אני אוכלת לפעמים ללא שליטה, ובכלל לא אוכל , אלא חטיפים, אני מבשלת ואופה נהדר, אבל אוכלת שטויות ולא אוכל, והרבה גאנק פוד, כמו אפרופו ושוקולדים וגלידה, אבל אניאשמה ואני מודה, אולי כשיהיה מצבי הנפשי יותר רגוע, אני אוכל להתחיל לשמור על דיאטה וכאלה, מצטערת שנשפכתי האופה

דווקא הוא מעיר לי לפעמים

בעיקר אם אני אוכלת ג´אנק כמו במבה וביסלי. לא כל כך ליד אחרים. זה לא ממש מפריע לי כי אני יודעת שזה מכוונה טובה.

אופה3

New member
וואה, לא יאומן איזה תגובות חמות

אתן ממש עשר, ותודה רבה על האיחולים, גם אני מקווה להשמין מהסיבה הנכונה, אבל כרגע לא הולך, בקרוב בעזרת השם, תחזיקו אצבעות, ודבר שני בעלי גם מעיר לי רק שאני אוכלת ביסלי, ואפרופו, ומתיישבת על גרעינים ושטויות במקום לאכול אוכל מזין וכאלה חוץ מזה רק רציתי להגיד לכם שזה הפורום הכי כייף שאני משתתפת בו, חוץ מהפורום שלי, אתם במקום השני אחריו תודה ותודה ממני האופה

הילית*

New member
מחזיקה את כל 20 האצבעות ../images/Emo45.gif

הלוואי, הלוואי שיבוא הכי מהר שאפשר !

לאופה- אז כמובן גם אני מחזיקה

לך אצבעות להשמנה רצויה. תודה לך על הברכות לפורום - זה מחמם את הלב לשמוע. ובקשר להערות של הבעל- אני קצת שמנתי מאז החתונה- והוא מעיר לי על זה שאנחנו לבד, ומה לעשות הוא צודק....

תוכי

New member
לאופה מחזיקה לך 20 אצבעות ו....

(זה מה שיש עליי) ומאחלת לך שיהיה בקרוב מאוד כשאני הכרתי את בעלי הייתי מלאה ואז פתאום ללא כל דיאטה ירדתי ואפילו לבשתי מיני אח"כ התחלתי לעלות ולפני החתונה עשיתי דיאטה ירדתי איזה 5 קילו ועכשיו העלתי + עמלה בעלי אומר שאני צריכה לעשות דיאטה אך ורק מטעמי בריאות לדוגמא אתמול נסענו לקנות גלידה ביפו (אחלה גלידה) ובדרך הוא אמר שיש לו תסבוך פעם הוא אומר לי לעשות דיאטה ופעם לוקח אותי לקנות גלידה הוא אוהב שיש מה לתפוס אבל מה לעשות גם הבריאות חשובה אז נסענו אתמול לקנות גלידה חבל"ז וגם לקנות נעלי ספורט חדשות כדי להתחיל לעשות הליכות בערבים ביחד.

fila

New member
מאחלת לך ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שתצליחי, הכי חשוב לא להתייאש!

תמרה*

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות

להשמנה הנכונה. אצלי מאז שהתחתנתי כל הזמן אחות של ירון אמרה לי בטון ממש לא נחמד "אני לא מבינה מה את מתאמצת כל כך להרזות, במילא עוד מעט תיכנסי להריון ותשמיני" אני גם חייבת לציין שבכל שיחה היא מנסה להפחיד אותי בסיפורים על כמה היא השמינה בהריון, וכמה היא נראתה נורא, וכמה היה לה קשה לרדת. נכון שזה לא ממש משמעותי, ונכון שהריון שווה הכל, אבל בכל זאת לא כיף לשמוע את ההערות האלה כל הזמן

סיגל2

New member
אני גם מחזיקה אצבעות לאופה

ודרך אגב, כן רצוי לרדת במשקל לפני ההיריון אם נמצאים במשקל עודף, כי זה רק מקל על ההיריון. אצלי בעלי לא מעיר לי אבל הוא אומר כל פעם שאני מקטרת על המשקל שאני סתם מתבכיינת כי אני לא עושה שום דבר בנדון, לצערי, רק מדברת על כך שמ"מחר" אני בדיאטה. סיגל

maz

New member
נושא כאוב...

יש עלי משהו כמו 1-2 ק"ג שצריכים לרדת ואני הולכת לחדר כושר פעמיים בשבוע ומשתדלת להמנע משטויות אבל זה לא תמיד הולך. הוא אף פעם לא מעיר לי בפומבי או אומר לי מה לאכול (כי אני אהרוג אותו
)אבל הוא נורא עוזר לי. למשל אתמול היינו בסופר ורצינו לקנות רוטב לסלט שאני יודעת שהוא זניח מבחינת קלוריות ונורא טעים ולא היה. אז הוא ישר חיפש רוטב לייט אחר ופסל רטבים אחרים. אני בכל מקרה בונה על הטיול לדרא"מ עוד 5 שבועות...

dorlim

New member
איזה כיף לכם

זוג טיילים שכמותכם נ.ב. אם יש לכם מקום עודף במזוודה, יש לי שני רעיונות (כבדים!)

למעלה