בהמשך לנושא השפים.
אני מבשל לא רע לדעתי, קיבלתי גם הצעות יותר מפעם בחיי להפעיל מסעדה, בכל מיני מקומות בעולם,
אבל מעולם לא החשבתי את עצמי כשף. בישלתי, הייתי טבח.
זוגתי מנהלת מסעדות.היא אומרת מדי פעם שהשף אמר כך או כך.
אני טורח מדי פעם לבדוק מדוע הוא מכונה שף.
עד כה הסתבר שכולם באמת עברו הכשרה בבתי הלימוד הטובים בעולם לבישול
וגם עבדו במסעדות הטובות ביותר, אז כנראה שהם באמת שפים.
אני לא.
אבל יש לי הרגשה, אולי היא מוטעית, שהמושג הנקוט כיום שף בישראל הוא לא בדיוק עונה להגדרה.
אני מבשל לא רע לדעתי, קיבלתי גם הצעות יותר מפעם בחיי להפעיל מסעדה, בכל מיני מקומות בעולם,
אבל מעולם לא החשבתי את עצמי כשף. בישלתי, הייתי טבח.
זוגתי מנהלת מסעדות.היא אומרת מדי פעם שהשף אמר כך או כך.
אני טורח מדי פעם לבדוק מדוע הוא מכונה שף.
עד כה הסתבר שכולם באמת עברו הכשרה בבתי הלימוד הטובים בעולם לבישול
וגם עבדו במסעדות הטובות ביותר, אז כנראה שהם באמת שפים.
אני לא.
אבל יש לי הרגשה, אולי היא מוטעית, שהמושג הנקוט כיום שף בישראל הוא לא בדיוק עונה להגדרה.