בהמשך לסדנת ההמבורגר - הנה התוצאה הסופית

  • פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
בהמשך לסדנת ההמבורגר - הנה התוצאה הסופית

2 אפשרויות שנוסו. צלייה במחבת פסים ובתנור
 

DCS

New member
צלייה התנור

יוצרים "תיבה" מנייר כסף ע"מ שההמבורגר יצלה בנוזלים שלו ולא יתייבש. אפשרות נוספת להוסיף כ 4 כפות יין.
 

DCS

New member
מכניסים לתנור ל 180 מעלות

וברגע שמשחים מלמטה והנוזלים ניגרים מלמעלה הופכים
 

DCS

New member
אפשרות ד במחבת פסים

מחממים מחבת פסים ומוסיפים כ 2 כפות שמן
 

DCS

New member
מוסיפים את ההמבורגר

ולא נוגעים לא מזיזים עד שלפחות רואית בחתך העובי ש 1/3 ממנו החליף את צבעו. צולים באש נמוכה - בינונית. הכל תלוי בעובי ההמבורגר ומידת האכילה הרצויה
 

מליאל

New member
../images/Emo106.gif וואו...איזה סדנא????כל הכבוד...

נראה מגרה, מדהים...אין מילים כל הכבוד.
 
למעלה