בהמשך לסדרה שאני רואה- אייל קטן

dory30

Well-known member
אני ממליץ, אבל בלי קשר- נושא הסדרה הוא הטרדה כפייתית. אתם הטרדתם או הוטרדתם בידי אדם זה או אחר? מה קרה? זה עדיין נמשך?

אני הטרדתי בטעות מתוך אהבה עצומה ונואשת את המטפלת הנהדרת שהייתה לי ושמעולם לא רצתה לשמור אתי על קשר, והפסיכולוג פירש את זה כהטרדה מינית ולכן התעלל בי קשה במלים והזיק קשה לתקשורת שלי.

dory30

Well-known member
אני הטרדתי בטעות מתוך אהבה עצומה ונואשת את המטפלת הנהדרת שהייתה לי ושמעולם לא רצתה לשמור אתי על קשר, והפסיכולוג פירש את זה כהטרדה מינית ולכן התעלל בי קשה במלים והזיק קשה לתקשורת שלי.
לא מוכרים לי הפרטים וכנ"ל הפסיכולוג שליווה אותך. אני מקווה שהוא טועה.

הוא גרם לי נזק קשה, העליב והפחיד אותי במשך ארבע שנים. לא אסלח לו גם אם לא התכוון. אני אוהב את המטפלת שהייתה לי, ואני מאוד עצוב שלא רצתה. אני מצטער שהטרדתי אותה וזו הייתה טעות כי הייתי במצב קשה ומיוחד, והפסיכולוג היה לא רגיש והתעלל בי בדיבורים איומים. חבל לי גם שחברים לא מבינים שאני אוהב מאוד את אותה מטפלת ולא רוצים לעזור לי להתגבר על העצב. יש לי ידידה אחת שקצת מבינה אותי בקשר אליה ומדברת אתי עליה בעניין. אפילו הוריי לא אוהבים את האישה ההיא. אגב, אני אוהב אותה כאדם, לא כמטפלת. האדם חשוב מהמקצוע. לו אהבה אותי, יכלה למצוא דרך חוקית להתגבר על המכשול המקצועי. אני מכבד את סירובה ואת חוסר אהבתה אליי כאדם.

dory30

Well-known member
אני מצטער שהטרדתי אותה וזו הייתה טעות כי הייתי במצב קשה ומיוחד, והפסיכולוג היה לא רגיש והתעלל בי בדיבורים איומים. חבל לי גם שחברים לא מבינים שאני אוהב מאוד את אותה מטפלת ולא רוצים לעזור לי להתגבר על העצב
צר לי להטיח בפניך את האמת, אבל אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. אני פעם זרקתי אבנים על חבר לכיתה שירד לחיי. אם חלילה היה נפגע פיזית, יכולתי להיכנס לכלא. למזלי, הוא התחמק בזמן.

אין קשר לאי ידיעת החוק, אמנם עשיתי עבירה אבל זה היה מתוך אהבה ובגלל מצב נפשי קשה מאוד. קיוויתי שאפשר יהיה להתנצל ולתקן בעדינות את המצב אולי בעזרת צד שלישי ונהיה בקשר לפחות ידידותי שאולי פעם יתפתח לחתונה, נראה שאצטרך לעזוב את העניין ולהמשיך הלאה לחברות הבאות עם כל הקושי והצער.

dory30

Well-known member
אין קשר לאי ידיעת החוק, אמנם עשיתי עבירה אבל זה היה מתוך אהבה ובגלל מצב נפשי קשה מאוד.
מבין, גם לי היו רגעים לא פשוטים ותקופות מאתגרות בחיים ועדיין לא הגעתי למצב שבו הטרדתי מישהי (או נחשדתי בהטרדה). אגב, פעם הדלקתי אור בחדר באוניברסיטה ומישהי הייתה בפנים. משום מה יצא שנגעתי לה בשד- והיא לא התלוננה, כי היא הבינה שזה קרה בטעות. היום בעידן מיטו, לך תדע לאן זה היה מגיע.

מבין, גם לי היו רגעים לא פשוטים ותקופות מאתגרות בחיים ועדיין לא הגעתי למצב שבו הטרדתי מישהי (או נחשדתי בהטרדה). אגב, פעם הדלקתי אור בחדר באוניברסיטה ומישהי הייתה בפנים. משום מה יצא שנגעתי לה בשד- והיא לא התלוננה, כי היא הבינה שזה קרה בטעות. היום בעידן מיטו, לך תדע לאן זה היה מגיע.
נכון, העידן מפחיד. עשיתי דברים נוראים בחיי ואני מצטער עליהם, אני אדם מיוחד ומנותק ולכן אני מתעמת עם החברה. עברתי תהליכים מיוחדים וקשים מאוד, כל אדם אחר היה משתגע ואותי זה חישל.

dory30

Well-known member
נכון, העידן מפחיד. עשיתי דברים נוראים בחיי ואני מצטער עליהם
גם אני אבל אני ממשיך הלאה. אסור לתת לעבר להחזיק אותך, זה חוסם בפניך את העתיד.
אני אדם מיוחד ומנותק ולכן אני מתעמת עם החברה.
כולנו מיוחדים ולא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.
. עברתי תהליכים מיוחדים וקשים מאוד, כל אדם אחר היה משתגע ואותי זה חישל.
נכון, מה שלא הורג מחשל.

גם אני אבל אני ממשיך הלאה. אסור לתת לעבר להחזיק אותך, זה חוסם בפניך את העתיד.

כולנו מיוחדים ולא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.

נכון, מה שלא הורג מחשל.
זה לא חוסם אותי. יש לה ערך בשבילי. אני זוכר אותה לטובה וממשיך הלאה לחברות הבאות. מה שלא הורג מחשל. אני מרגיש שקיבלתי תובנות והפכתי לאדם יותר מעניין ורוחני, בעיקר ביחסי אנוש.

dory30

Well-known member
זה לא חוסם אותי. יש לה ערך בשבילי. אני זוכר אותה לטובה וממשיך הלאה לחברות הבאות. מה שלא הורג מחשל. אני מרגיש שקיבלתי תובנות והפכתי לאדם יותר מעניין ורוחני, בעיקר ביחסי אנוש.
כאמור, בהצלחה מכאן ואילך.

mיטלמן

Well-known member
אין קשר לאי ידיעת החוק, אמנם עשיתי עבירה אבל זה היה מתוך אהבה ובגלל מצב נפשי קשה מאוד. קיוויתי שאפשר יהיה להתנצל ולתקן בעדינות את המצב אולי בעזרת צד שלישי ונהיה בקשר לפחות ידידותי שאולי פעם יתפתח לחתונה, נראה שאצטרך לעזוב את העניין ולהמשיך הלאה לחברות הבאות עם כל הקושי והצער.
ואתה לא רואה את הבעייתיות ב"ונהיה בקשר לפחות ידידותי שאולי פעם יתפתח לחתונה"?
אחרי 30 שנה?

לא, כי אני אוהב אותה כאדם בגלל אישיותה והיא חשובה לי, ולו אהבה גם אותי היינו שומרים קשר. לא נורא, אני זוכר אותה במיוחד לטובה ומתגעגע אבל יש לי חברה נהדרת של שנים שגם אותה אני מאוד אוהב ויש לה אופי נהדר, אנחנו בקשר רגשי יפה מאוד וטוב לנו ביחד. האישה ההיא שטיפלה בי פעם במשך ארבע שנים, השפיעה עליי חזק במיוחד כי הייתה לה אישיות חזקה ויוצאת דופן כמו שלא הכרתי בשום מקום אחר בעולם.

נערך לאחרונה ב:
אשמור את הזיכרונות היפים ממנה ואמשיך הלאה. חבל לי שחברים לא רוצים לתמוך בי בעניינה. קיוויתי שיהיה אפשר לפנות אליה עם עוד מישהו בעדינות ולנסות לשכנע אותה, כנראה אי אפשר כי כבר אמרתי לה בעדינות שאשמח לדבר אתה אם תרצה ואמרה שהיא לא מעוניינת. לא נורא. אני זוכר איך היינו יושבים ומשוחחים ביחד על ספרות ועל חיינו האישיים, על ספרים שקראתי ועל סיפורים שכתבתי, צוחקים ומפטפטים ביחד. איך קניתי לה מתנה יפה ודאגתי לה כשהייתה חולה. חבל שלא רצתה להמשיך. נראתה לי אישה טובה ומיוחדת.

למעלה