לא מוכרים לי הפרטים וכנ"ל הפסיכולוג שליווה אותך. אני מקווה שהוא טועה.אני הטרדתי בטעות מתוך אהבה עצומה ונואשת את המטפלת הנהדרת שהייתה לי ושמעולם לא רצתה לשמור אתי על קשר, והפסיכולוג פירש את זה כהטרדה מינית ולכן התעלל בי קשה במלים והזיק קשה לתקשורת שלי.
צר לי להטיח בפניך את האמת, אבל אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. אני פעם זרקתי אבנים על חבר לכיתה שירד לחיי. אם חלילה היה נפגע פיזית, יכולתי להיכנס לכלא. למזלי, הוא התחמק בזמן.אני מצטער שהטרדתי אותה וזו הייתה טעות כי הייתי במצב קשה ומיוחד, והפסיכולוג היה לא רגיש והתעלל בי בדיבורים איומים. חבל לי גם שחברים לא מבינים שאני אוהב מאוד את אותה מטפלת ולא רוצים לעזור לי להתגבר על העצב
מבין, גם לי היו רגעים לא פשוטים ותקופות מאתגרות בחיים ועדיין לא הגעתי למצב שבו הטרדתי מישהי (או נחשדתי בהטרדה). אגב, פעם הדלקתי אור בחדר באוניברסיטה ומישהי הייתה בפנים. משום מה יצא שנגעתי לה בשד- והיא לא התלוננה, כי היא הבינה שזה קרה בטעות. היום בעידן מיטו, לך תדע לאן זה היה מגיע.אין קשר לאי ידיעת החוק, אמנם עשיתי עבירה אבל זה היה מתוך אהבה ובגלל מצב נפשי קשה מאוד.
נכון, העידן מפחיד. עשיתי דברים נוראים בחיי ואני מצטער עליהם, אני אדם מיוחד ומנותק ולכן אני מתעמת עם החברה. עברתי תהליכים מיוחדים וקשים מאוד, כל אדם אחר היה משתגע ואותי זה חישל.מבין, גם לי היו רגעים לא פשוטים ותקופות מאתגרות בחיים ועדיין לא הגעתי למצב שבו הטרדתי מישהי (או נחשדתי בהטרדה). אגב, פעם הדלקתי אור בחדר באוניברסיטה ומישהי הייתה בפנים. משום מה יצא שנגעתי לה בשד- והיא לא התלוננה, כי היא הבינה שזה קרה בטעות. היום בעידן מיטו, לך תדע לאן זה היה מגיע.
גם אני אבל אני ממשיך הלאה. אסור לתת לעבר להחזיק אותך, זה חוסם בפניך את העתיד.נכון, העידן מפחיד. עשיתי דברים נוראים בחיי ואני מצטער עליהם
כולנו מיוחדים ולא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.אני אדם מיוחד ומנותק ולכן אני מתעמת עם החברה.
נכון, מה שלא הורג מחשל.. עברתי תהליכים מיוחדים וקשים מאוד, כל אדם אחר היה משתגע ואותי זה חישל.
זה לא חוסם אותי. יש לה ערך בשבילי. אני זוכר אותה לטובה וממשיך הלאה לחברות הבאות. מה שלא הורג מחשל. אני מרגיש שקיבלתי תובנות והפכתי לאדם יותר מעניין ורוחני, בעיקר ביחסי אנוש.גם אני אבל אני ממשיך הלאה. אסור לתת לעבר להחזיק אותך, זה חוסם בפניך את העתיד.
כולנו מיוחדים ולא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.
נכון, מה שלא הורג מחשל.
כאמור, בהצלחה מכאן ואילך.זה לא חוסם אותי. יש לה ערך בשבילי. אני זוכר אותה לטובה וממשיך הלאה לחברות הבאות. מה שלא הורג מחשל. אני מרגיש שקיבלתי תובנות והפכתי לאדם יותר מעניין ורוחני, בעיקר ביחסי אנוש.
נכון, הגעת למסקנה ההגיונית. החיים בנויים על דלתות מסתובבות.נראה שאצטרך לעזוב את העניין ולהמשיך הלאה לחברות הבאות עם כל הקושי והצער.
ואתה לא רואה את הבעייתיות ב"ונהיה בקשר לפחות ידידותי שאולי פעם יתפתח לחתונה"?אין קשר לאי ידיעת החוק, אמנם עשיתי עבירה אבל זה היה מתוך אהבה ובגלל מצב נפשי קשה מאוד. קיוויתי שאפשר יהיה להתנצל ולתקן בעדינות את המצב אולי בעזרת צד שלישי ונהיה בקשר לפחות ידידותי שאולי פעם יתפתח לחתונה, נראה שאצטרך לעזוב את העניין ולהמשיך הלאה לחברות הבאות עם כל הקושי והצער.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.