בהמשך לסוגיית השרותים

ARCH 2

New member
בהמשך לסוגיית השרותים

מהי הפנטזיה שלכם לגבי חדר אמבטיה שלכם? גודל, צבעים. אפשר ורצוי לצרף תמונות.

הפנטזיה שלי

השתדלתי לממש אותה במלואה אם כי לא הצלחתי עד הסוף המקלחת היא 9 ומשהו מר, אם הייתי יכולה הייתי מוסיפה עוד לפחות 2 מר, סתם כדי שיהיה אפשר להסתובב בחדר בכיף אמבטיה ענקית עם חלון צופה לנוף פתוח ארונות ומשטח שיש מרווחים אסלה באיזור יחסית מוסתר והכי קרוב לחלון דוש עם ראש גשם וכמובן אופציה נוספת ל"טלפון" הצבעים.... אפור ולבן מאט, 50X25 עם פס של פסיפס זכוכית בצבע כסוף ונצנצי הארון בלבן ומשטח השיש באבן קיסר לבנה עם נצנץ (שכחתי את המספר) הבית כולו הוא מיין סטרים נוטה לכיוון הכפרי השלו, האמבטיה הזו היא בגדר היוצא מהכלל, זא לא בדיוק בסגנון שאר הבית אבל זו האמבטיה שלי, ולכן לא ממש מעניין אותי שהיא לא משתלבת עם שאר הבית הדבר היחיד שחסר לי בה, הוא עוד קצת מרחב, אבל אי אפשר גם בית קטן וגם מקלחת ענקית.... אגב משני הצדדים בכניסה למקלחת יהיו ארונות הבגדים שלנו- מממ יאללה כבר שתהיה מוכנה!

מיטת מסג'ים במקלחת

מכוסה ניילון ומישהיא מקלחת אותי , כמו בתאילנד . לחלופין , מכונת שטיפת מכוניות אני נכנס ויותצא מקולח . אם כל זה לא מתממש אז - נכנס למקלחת , 5 דקות , סוגר ענין ויוצא .

הנה טוש מתאים, עושה ממש גשם.

פשוט, למקלחת כמו בתאילנד לא צריך שמן? הם מורחים שמן כזה לעיסוי לא? מכונת שטיפה זה מקורי, נראה לי רעיון לפטנט.
הנה טוש מתאים, עושה ממש גשם.

אההה.... יש בטח יש.

העניין שזה יקר מאד. לחברה קוראים "ספדה" ( Spada ). הם יושבים בנמל ת"א. המחיר מרקיע שחקים, אבל ניתן למצוא זולים יותר. ספדה מוכרת למאיון העליון. הכנסי לאתר שלהם, ותתרשמי.

אההה. מחירים...

הכל בערבון מוגבל אבל הנה... ראש גשם במידות רוחב 80X80 עולה 24000 ש"ח, לא כולל אינטרפוץ מאיץ. (ברז מיוחד שמאיץ את זרימת המים). ראש גשם במידות רוחב 50X50 עולה 14000 ש"ח, לא כולל אינטרפוץ מאיץ. המחירים אינם כוללים מע"מ ואינני יודע לגבי הנחות וכו'. אני כן יודע שהלקוחות שנכנסים לשם, לא שואלים מחיר. שרון

מה לגבי חברות אחרות

נראה לי שכאן מעבר לאפקט משלמים על השם האם יש חברות שמייצרות משהו דומה בסכומים של לפחות פחות אפס אחד במחיר?

24000 ../images/Emo35.gif../images/Emo178.gifעדיף כבר

לקחת לוח אלומניום, לחורר לבד.....ולתלות מתחת לברז עילי במקלחת....
בכל אופן...... אני אעדיף להשתמש בכסף הזה
לבניה...

PinkMist

New member
להכין לבד...

יש יותר פשוט מזה? את צודקת.. מה הבעיה להכין את זה לבד לרק את מה שמאיץ את זרימת המים לקנות?

רגע רגע משהוא לא מסתדר לי

זה יפה מאוד שיש " גשם " מלמעלה , אבל מה עם למטה גם מלמטה צרי להיות גשם

עזוב את כל השטויות בישראל

ותפרגן לעצמך 1500$ ל 3 שבועות בתאילנד ( מחיר ליחיד ). ב200 ש"ח ל שעתיים אתה מקבל קודם כל קירצוף במקלחת , בלי לפספס אף נקודה . אח"כ ג'קוזי ורק אח"כ שמנים וכל השאר .

כאמור נכנס 5 דקות ויוצא

אם כל הפנטזיות לא יכולות להתקיים בבית אז זה מה שיהיה רק מקלחת אפילו בלי אמבטיה בשביל זה יש " קאנטרי קלאב " ו " ספא " . שששש אל תגלי לאף אחד , אולי אני בורח לחיות במזרח הרחוק . הבת הקטנה שלי מתגייסת עוד חודש אפשר להתחיל לחיות .

למעלה