בהמשך לסיפור עם הידידה תיאור המלא..

big69ben

New member
בהמשך לסיפור עם הידידה תיאור המלא..

שלום לכם גולשים יקרים !! אני בן 27 ויש ל ידידה מדהימה ביופיה אשר כל אדם אשר נפגש איתה מנסה להתחיל איתה . במהלך השלוש שנים האחרונות אני והיא התידדנו עד מאד ואף היו מבלים הרבה ביחד אך מעולם לא היה ביננו איזשהוא קשר רומנטי ישיר. ראוי לציין כי נפרדתי מחברה שלי אחרי 6 שנות חברות כי נאה לי שהתאבתי בה לאור התחזקות היחסים ביננו וגם משום שרציתי בעיקר לנסות את הקשר איתה שתמיד היה בראשי.כמה ימים לאחר שנפרדתי מחברתי (שדרך אגב הן מכירות אחת את השניה) ניסיתי לנשק את הידידה אך נתקלתי בסירוב ואחר שדיברנו על זה היא אמרה שהא נורא אוהבת אותי אך היא חושבת שאנחנו צריכים להמשיך להיות ידידים והיא מקווה שהשיחה הזאת לא תפגע בידידות העמוקה שיש ביננו אני כמובן הסכמתי. כעבור יומיים שלא דיברנו היא התקשרה כביכול בגלל סיבה מאד טיפשית ותוך כדי אמרה "חשבתי שהשיחה לא תשפיע עלינו" ,אני כמובן שמרתי על פאסון והתעלמתי ועניתי לה ישירות רק לבעיה שלמה התקשרה ולאחר מכן ישר סימתי את השיחה ללא כל ניסיון לזרום בשיחה. לאחר שעה הרגשתי חרא עם עצמי ואמרתי שאני חייב לבדוק אם היא משחקת משחקים או שהיא לא מעונינת ,התקשרתי וביקשתי שתגיע אלי ,היא כמובן ניסתה לדחות את זה אך לבסוף באה.בשיחה הבהרתי לה את עמדותי וכוונותי הכנות. והיא חזרה על דבריה שאני רוצה שיהיה לי מישהו כמוך ואתה הבן אדם הכי...שוב אך למרות זה לא רצתה לנתק את הקשר איתי . ועכשיו חברים יקרים שאלת מיליון הדולר: למה? למה היא לא רוצה ,מה אני צריך לעשות כדי לזכות בכל הקופה,האם יש סיכווי,הכימיה ביננו היתה משהו מדהים ויחודי אז למה? אשמח אם תייעצו לי איך לפעול על מנת לא להפגע והראות מצד אחד מציק מצד שני אדיש.

pain is MY love

New member
רוצה את זה בקצרה?

אוקיי הבחורה פשוט לא נמשכת אליך. זה הכל. אני לא יודעת מי אתה ואני לא יודעת איך אתה נראה, אני לא יודעת את כל סיפור היחסים ביניכם, אבל גם אני הייתי במצב כזה עם הידיד הכי טוב שלי שפשוט לא נמשכתי אליו ולא יכלתי לפתח את הקשר מעבר (דבר שהוא מעולה כי אנחנו כמו אחים עכשיו!) אל תעשה שטויות, תשמור טוב טוב על הידידות הזאת הכי חשוב שיש ביניכם כימיה ושיש לך ידידה שטוב לך איתה, דונט פוש איט, כמו שאומרים...

tuty fruty

New member
אולי היא פשוט לא מרגישה כמוך

יכול להיות שאתם ידידים מלא זמן אבל היא לא מרגישה כמוך מבחינתה אתה הידיד הכי טוב שלה כמו חברה טובה לא כמו חבר.

magenta73

New member
אם תמשיך לחפש סיבות

תמשיך עד לאבדון. היא לא רוצה. נקודה. היא לא משחקת איתך, היא לא כלום. היא רוצה אותך אך ורק בתור ידיד. וכן, כנראה שהיא לא נמשכת אליך. מצטערת. או שתקבל את המצב ככה, ותהיה ידיד, באמת, או שתחתוך. אין לך מה לעשות, איך להגיע אליה, איך "לזכות בכל הקופה". לטנגו צריך שניים.

ChilD SouL

New member
אני חייבת לציין ש...

אתה מתנהג כמו ילד בן 16 במקום כמו גבר בן 27. משחקי כבוד כביכול, בדיקות, שטויות - יאללה הגיע הזמן להתבגר. היא לא רוצה אותך
זה כואב, חבל אבל אין מה לעשות - תמשיך הלאה.

למעלה