בהמשך לסיפור של אולמוסט

בהמשך לסיפור של אולמוסט

יד על הלב...
אי פעם שיקרתם ככה בעבודה? או שעשיתם "רגשי" לקולגה שלכם, שיחליף אתכם?

אמרתם שלא הרגשתם טוב, ובעצם הלכתם למקום אחר?

(רק אם בא לכם לענות...)

nathaliesh

New member
לא

יד על הלב, לא. לא שלא שיקרתי אי פעם בחיי, אבל לא ככה. הסיפור שלה הוא אחד הדברים היותר מכוערים שמשלבים גם טפשות שיצא לי לשמוע.

Osnatz1

New member
יצא לי להגיד שאני חולה כשסתם לא התחשק לי לבוא

אבל זה רק בגלל שאני יודעת שחסרוני בעבודה לא יורגש. לא יקפיצו מחליף בגללי ואני לא אדפוק אף אחד.
בתקופות לחוצות יותר כמו חגים או קיץ שגם ככה יש המון חוסרים של כל האמהות, אני מגיעה אפילו אם אני חולה באמת...

לא קרה לי

היו פעמים שנאלצתי למצוא פיתרון ברגע האחרון בגלל סיבות שונות, אבל אף פעם לא שיקרתי שאני חולה אלא הסברתי מה המצב, וכשלא מצאתי קולגה שתוכל להחליף אותי פניתי לממונים וביקשתי סיוע. המקרה הכי משמעותי היה מסיבת רווקות של חברה טובה שהוקדמה בשבוע ברגע האחרון (אל תשאלו למה), ואחרי שלא הצלחתי למצוא מי שיחליף אותי פניתי לאחראי על סידור העבודה והסברתי לו את הבעיה, והוא אישר לי פשוט לא להגיע למשמרת.

Alm0st Happy

New member
האמת? כן.

אני יודעת שזה נשמע קצת מצחיק, אחרי שגרמתי לכולכם לחוש אמפתיה כלפי אבל-
א. אם זורקים עלי זין אין סיבה שאני לא אזרוק אחד בחזרה.
ב. אף אחד לא נפגע. כלומר, לא גרמתי למישהו להבריז מהלימודים או לפספס אירוע או משהו כזה (במקרה שלי עם אותה בחורה- הבהרתי לה שיש לי בוחן למחרת ורק אם זה עניין של מיון ואף אחד לא יכול לבוא אז אני בלית ברירה אגיע, והיא עדיין גרמה לי לבוא בשביל ללכת לפאקינג ים).
ג. אני לא מעלה תמונות לפייסבוק אחרי שאני עושה דברים כאלה

הסיטואציה הייתה שממש ממש התחשק לי להמשיך איזשהו בילוי אל תוך הלילה (
) אז התחלתי להתקשר לאנשים ולספר להם שהאוטו לא מתניע ולשאול אם יש סיכוי שהם יכולים לקחת לי את המשמרת. נתתי, אם אני זוכרת נכון, התרעה של פחות משעה לפני שהתחילה המשמרת. למזלי מישהי אצלנו שהיא חיית עבודה, מאלה שמתבאסות שהחוק מחייב לתת לה יום חופש בשבוע, אמרה שהיא ממש תשמח להחליף אותי וזה דווקא בא לה בטוב כי היא לחוצה על כסף. אם כולם היו אומרים לא, הייתי בולעת רוק ובאה. באותה סיטואציה, ממש לא התחשק לי להגיד את הסיבה האמיתית שאני רוצה לרדת ממשמרת ולא הרגיש לי רע לשקר.

lilo4

New member
לא

לא בגלל שאני כזו צדיקה תמימה, בגלל שנראה לי ממש מגעיל לשקר למישהו שאני חולה בשביל שיבוא להחליף אותי. זה משהו שממש לא הייתי רוצה שיעשו לי, אז אני גם לא אעשה לאחרים.

כשגרתי בטבריה שנאתי את העבודה שלי, וזו גם הייתה סיטואציה שכמעט ולא היו לי סמכויות ורוב היום הייתי יושבת ולא עושה כלום. היו כמה פעמים שממש לא התחשק לי להגיע לעבודה, התקשרתי והודעתי שאני חולה. אבל זה לא דפק אף אחד, בגלל שאף אחד לא היה צריך להגיע להחליף אותי ואף אחד לא היה צריך לעבוד יותר קשה במקומי, פשוט לי הייתה קצת יותר עבודה יום למחרת.

trilliane

Well-known member
מנהל
פעם אחת מזמן (לפני יותר מעשור)

גיליתי שאני חייבת לטפל בסידורים בירוקרטיים שלא סבלו דיחוי (באמת) אחרת אהיה בבעיה רצינית. אני ממש לא מהמבריזים, הייתי צריכה עידוד חיצוני... התייעצתי עם חבר קרוב והוא אמר לי להתקשר ולהודיע שאני חולה ושאפסיק להרגיש כאלה רגשי אשמה (כי לעבודה שאני אוטוטו עוזבת גם ככה זה לא ישנה הרבה ולחיים שלי זה ישנה המון) אז באמת התקשרתי לאחמ"ש והודעתי שאני חולה ולא אגיע (וזה אכן לא ריגש אותו כלל, פשוט איחל לי להרגיש טוב וזהו). לא הקפצתי אף אחד ולא דפקתי אף אחד אישית. בשאר הזמן לא החסרתי מעולם ולא ביקשתי מאף אחד שיחליף אותי ופעמים רבות גם הגעתי חולה, אז נראה לי שבמאזן הכללי הייתי בסדר...

למעלה