מה דעתכם לגבי מכונת זמן? האם הייתם ממציאים אחת כזאת או משתמשים בה (ואם משתמשים- לאיזה מטרות)?
ד דורי 1981 Active member אתמול ב- 19:19 #1 מה דעתכם לגבי מכונת זמן? האם הייתם ממציאים אחת כזאת או משתמשים בה (ואם משתמשים- לאיזה מטרות)?
L Lucifer LightBringer Well-known member אתמול ב- 19:28 #2 אני משתמש בה כרגע. בכל מקרה אם הייתי מספר לך את שאירע לי בשנת 2023-2024 עם האישפוזים... ייתכן שההסבר הוא quantum leaper. והשנה עוד לא נגמרה................
אני משתמש בה כרגע. בכל מקרה אם הייתי מספר לך את שאירע לי בשנת 2023-2024 עם האישפוזים... ייתכן שההסבר הוא quantum leaper. והשנה עוד לא נגמרה................
L Lucifer LightBringer Well-known member אתמול ב- 19:31 #3 הקטע שמימד הזמן הוא לא לינארי, וכפועל יוצא מכך יכולים לקרות כל מיני shenanigans... למשל לולאות זמן וכן הלאה...
הקטע שמימד הזמן הוא לא לינארי, וכפועל יוצא מכך יכולים לקרות כל מיני shenanigans... למשל לולאות זמן וכן הלאה...
ד דורי 1981 Active member אתמול ב- 22:58 #4 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: הקטע שמימד הזמן הוא לא לינארי, וכפועל יוצא מכך יכולים לקרות כל מיני shenanigans... למשל לולאות זמן וכן הלאה.. לחץ כדי להרחיב... אין לי השכלה רלבנטית בתחום, אז אני מחזיק ממך כמומחה.
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: הקטע שמימד הזמן הוא לא לינארי, וכפועל יוצא מכך יכולים לקרות כל מיני shenanigans... למשל לולאות זמן וכן הלאה.. לחץ כדי להרחיב... אין לי השכלה רלבנטית בתחום, אז אני מחזיק ממך כמומחה.