בהמשך לפוסט שפרסמתי אשמח לדעת

idodo cohen

New member
לאפיין הכי טוב את הרשומה

ואפשר ליצור כותרת מושכת, אבל רק כזו שמבוססת על דברים שהרשומה מכילה ולא כותרת פיקטיבית [כמו: היום אני מתאבד, נו כנסו!!!!!!!111אחד!!!1!~!11;אחדוחצי!!!11].

דם דם

New member
חשוב כמעט כמו הרשומה

כותרת טובה תדע למשוך את העיניים ולגרום לאנשים להיכנס ולקרוא כמובן שגם אז הפסקאות הראשונות ברשומה צריכות להיות מעיניות אחרת האנשים יוצאים באותה מהירות. אבל בעיקרון לכותרת יש תפקיד לא פחות חשוב בשביל למשוך קהל...במיוחד לכאלה שיש להם בלוג חדש ולא מוכרים עדיין אז כותרת מושכת היא דרך טובה להביא קוראים.

בדרך כלל,

אני משתדל לבחור בכותרת שתשקף באופן מסויים את הפוסט עצמו, אך במקביל שלא תיהיה משעממת, אלא תמשוך את מי שקורא אותה להכנס לפוסט ולהתחיל לקרוא. אני לא אוהב לבחור כותרות שכמעט ואינן משקפות את הפוסט. יותר מפעם אחת קרה שנכנסתי בעקבות כותרת שאינה שקפה את הפוסט, ואז יצאתי מבלי להגיע לפסקה השנייה. בזבז לי זמן ועצבים מיותרים.

ע ל ו מ ה

New member
עניתי פעם לעכבר ששאל איך

בוחרים כותרת (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1516&msgid=76188766 ). כתבתי: "הכותרות שלי הן בד"כ תמצית של מה שכתבתי + איזשהו טוויסט כדי למשוך את הקוראים באופן הומוריסטי. אבל משיכת הקוראים אינה העיקר, זה קודם כל חייב להיות מחובר היטב לרשומה - ואסור לזה לגלות את ה"פאנץ' ליין" (המסר של הרשומה) מהר מדי." על הרשומה שכתבתי כרגע, שמתי לך הפניה - כי במקרה השם שלה מהדהד לי בראש כל השבוע, ואת התוכן ניסחתי ממש רק עכשיו. לעומת זאת אגלה לך עוד, שכשהוספתי את הרשומה לרשימת ה-
של פורום 807, נתתי לה טוויסט נוסף - שתשמע כמו משהו קצת אחר ממה שהיא באמת אומרת. סתם, כדי למשוך יותר. כאילו... לקהל המנויים שלי, או למי שכבר מגיע לבלוג, נתתי "סתם כותרת". אבל בהמלצה בפורום, הרשיתי לעצמי להיות טיפה פחות אתית...

למעלה