בהמשך לפריסה משבוע שעבר- האופציה האמריקאית

אדידס123

New member
בהמשך לפריסה משבוע שעבר- האופציה האמריקאית

ערכתי פריסת השוואה לפי ההנחיות משבוע שעבר. השוויתי את האופציה שהושמטה לעומת האופציה המנצחת מהפריסה הקודמת. אודה מאוד לפירושה! קלפים מלחיצים משהו :)

האם כדאי לשפר ציון כדי ללמוד באירופה או להשאר בארה"ב ולחפש
עבודה/לימודים?

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- ארבע הגביעים
- המגדל בוער
- תשע החרבות
אפשרות 2
- מלך החרבות
- נער הגביעים
- נער החרבות
מסר / עיצה - נער המטות

קוברה23

New member
לאור מצב הקלפים

לפי הפריסה, עדיף לך להשאר בארה"ב. אתה לא ממש שלם עם האפשרות להשתקע באירופה. זה מה שאני רואה וזה שונה מאוד מהפריסה הקודמת אבל כנראה שאתה בלבטים והקלפים הללו לא סתם הופיעו. ארה"ב זו האפשרות הנכונה לך ביותר. בקלפים לגבי ארה"ב אפשר לראות הרבה יותר נחישות מצדך והעזה. בהצלחה!

אדידס123

New member
הפריסה אכן מאוד שונה

בדיוק בשבת הועלתה אפשרות של לימודים בארה"ב תוך כדי שילוב של עבודה באוניברסיטה מסויימת. זאת אופציה ספציפית שאני לא מאוד מעוניין בה כי המקום עצמו קטן ומבודד אבל אין לי אופציות עבודה אחרות כרגע- ניסיתי ולא הצלחתי למצוא שום עבודה. גם המשפחה, למרות שרוצה שאחזור לארץ לשנה בשביל ללמוד למבחן ולהיבחן מחדש על מנת לטוס לאירופה, מעדיפה שאשאר בארה"ב וגם אין לי מושג מה לעשות שנה בארץ. כבר גרתי באירופה אבל עוד לא במדינה שרציתי ללמוד בה. דוקא מאוד רציתי אירופה עד שנדחיתי וללמוד שם נשמע מעניין ומאתגר היות והיא אוניברסיטה מובילה, לעומת ההצעה האמריקאית שהיא לא זוהרת במיוחד אבל התואר הוא תואר מוכר.
&nbsp
אבדוק את האפשרות שהועלתה לגבי לימודי תואר שני בארה"ב תוך כדי שילוב עבודה באוניברסיטה ואם זה משהו ריאלי אחזור לשאול כמה הדבר הספציפי כדאי. התואר שם הוא לא בדיוק התואר המדוייק שרציתי וגם לא המיקום אבל כמו שאמרתי, אין לי כרגע משהו אחר.
&nbsp
תודה רבה על הפירוש והעצות!

למעלה