בהמשך לפרפריה, גיציה ודייטיה..

בהמשך לפרפריה, גיציה ודייטיה..

יצאתי עם מישהי בסוף שבוע שעבר, היה נחמד אבל לא לי, התקשרה אלי בשבת, אחרי שאמרתי לה שלא מתאים לי, אמרה שהיא לא מתכוונת לוותר ניסיתי לטעון :) באוזנייה שזה לא ממש נתון לשיקול דעתה ושנמשיך הלאה אבל היא סרבה... אמרה שזה תמיד קורה לה והפעם היא לא מוכנה לוותר ודורשת שנמשיך להפגש, שאני חייב להכיר אותה יותר ובלה בלה בלה מאז היא מציפה אותי בסמסים וטלפונים, למרות שאני לא משיב לסמסים ואומר לה בהתחלה בנחמדות ועכשיו בתקיפות בטלפון שתפסיק להתקשר, זה לא קורה... רעיונות? (אני כנראה מגנט של פסיכיות, אולי בגלל שאהבתי את הסרט "נערה בהפרעה"?)

moi24

New member
סיפור משעשע

אבל קשה לי להאמין שיש בעולם פסיכיות ברמות כאלה.. "דורשת שנמשיך להיפגש"? על גברים אני מאמינה, מניסיון, אבל נשים?! כשזה קרה לי (בעצם עדיין קורה, בהפוגות ודי בהגזמה, אחד שלא מרפה...) למדתי את תולדות הסינון בהרחבה.. לא לענות לחסויים או למספרים לא מוכרים, להגדיר את כל המספרים שלו (בית, עבודה, נייד, אפילו הטלפון הציבורי שליד הבית שלו) כרטט, בבית חינכתי את כולם לזהות את הקול שלו ולענות שאני לא שם... אפילו הכלב שלי כבר מזהה את הריח שלו ומשתולל. עצתי - קח את זה כמחמאה, ועם זאת, תן לה בראש (לא באישון סטייל). גוד לאק מותק.

magenta73

New member
רעיונות?

האמת, אם יש לך ארנב, אני חושבת שכדאי שתשמור עליו טוב טוב.... ואל תתן לו להיתקרב לסירים!!!! ויותר בגדול - פשוט אל תענה.

קיבלתי סמס לפני שעה

שהיא מבינה שאני לא מעוניין (לא יודע איך, כנראה חוש שישי) וזה מקובל עליה והיא רוצה שנשאר ידידים... הגיצים היחידים שעברו לי בראש היא כמו שאמרת... מדליקה את הסיר על הגז...

זה היית אתה שטען...

שמישהי חרטה לו על האוטו "מניאק"? אם כן, אז או שאתה באמת מגנט פסיכיות או שאתה סתם אוהב לחשוב שאתה כזה, כי סיפורים כאלה לא קורים כל יום...

לא, לא כל יום

אבל אם אני מצרף אליהן את בת הזוג של עמית שלי לעבודה קודמת, שאחרי שהכרנו בטיול של החברה, אמרה שאם אני מעוניין היא תיפרד ממנו בשבילי, חברה אחרת שהציעה לי כסף שנשאר כשרציתי להפרד ואת הנשואה שהכרתי בטיול בחו"ל שרצתה שאעשה לה ילד בלי מחוייבות כי בעלה עקר אז כן, ללא ספק המציאות עולה על כל דימיון...

אישון36

New member
חוסר תמימות מעיד על פחדים

ואני מאמין לאיש. גם אני נתקלתי בחיי בכמה וכמה פסיכיות, הסיבה האמיתית לכך שהן היו פסיכיות אלי הייתה שאני לא פעם איכשהו פסחתי על שני הסעיפים ולא הסברתי להן את האמת - ואני עדיין ממשיך בכך. והסיבה לכך היא שאני לא מספיק אסרטיבי לנשים - ומספיק אטרקטיבי לחלקן עד לרמת הפסיכיות. ועכשיו השאלה היא - אתה הרי אסרטיבי - אז מה הבעיה ? אישון. סורי

סורי על מה?

או שהתכוונת לעם הסורי? גם אני נתקלתי בכמה מקרים כאלה בחיי, ועדיין לדעתי הדמיון עולה על כל מציאות... יש לך בעיה עם זה?! תתמודד!

אישון36

New member
זה שאתה אסרטיבי זה ברור

אם כך הנקודה שנותרה היא שאתה לא מספיק אטרקטיבי בשביל להוביל נשים ללחץ לא מתון. וזה שהמציאות 0המתוארת) עולה על כל דימיון מלמד שהמציאות (המתוארת) היא מיחוץ לכול דימיון - זה מוכיח שוב את החוסר אקרקטיביות שלך. והאם לי יש בעיה עם זה ? כבר קבענו שאתה מספיק אסרטיבי - מה שחסר זה אטרקטיבי. תתמודד. אישון. בהתמודדות.

להתמודד עם מה?

מה הבעיה עם זה שאני חושב שהדמיון עולה על כל מציאות, לא הבנתי? למה דעתי כ"כ מפריעה לך? ולמה אתה לא מתמודד לבד עם הבעיות שלך ומשתף אותי?

אישון36

New member
להתמודד עם החוסר אטרקטיביות

שמוביל אותך לחשוב שאם בחורות עושות שטויות מרוב רצון להשיג משהו - אז הוא מדמיין - היינו שקרן. אישון. הבעית שלך הן שלך - תחשוב על זה.

אתה עדיין לא מתמודד עם הבעיות שלך!

תמשיך לנסות במקום לפלוט שטויות שאין לך מושג בהן! בהצלחה!

אישון36

New member
אבל אני מאמין

וחוץ מזה - נכון - אני באמת לא מתמודד עם הבעיות שלי - אם הייתי מתמודד - אילו לא היו הבעיות והיו אחרות במקומן. אז זהו למעשה מעגל שותה - אני יודע אתה רוצה לומר - מעבר לכול דימיון. הגיע הזמן שתתחיל להאמין ולעבוד על הדימיון. תודה. אישון. בהמשך איבחון.

אישון36

New member
לא אמרתי שאני לא מסתבך

אתה אדום הרי. אבל המציאות היא עדיין...........אתה חייב לעבוד על הדימיון. דרך אגב יום ד' האחרון סיימתי קורס על שפת גוף וכוחו של דיומיון - אז זה חשוב תעבוד על זה. אישון. תאמין....תאמין.

אישון36

New member
לי אין בעיה

0חוץ ממה שיש) אבל לך יש חוסר יכולת להאמין לסיפור. אז שוב זה בגלל חוסר אמונה לאנשים או חוסר דימיון. אישון. ממה לא מבין.

אישון36

New member
אומרים עלי שאני בלתי נדלה

אבל.....הטשת אותי. כל הכבוד............פשוט.................כל הכבוד. אישון. בהערצה על מול הריק.

למעלה