בהמשך לפרשת קסטרו והמצלמות...

ניקול3

New member
בהמשך לפרשת קסטרו והמצלמות...

קיבלתי תגובה מהם על מכתבי הזועם, וזה מה שהם טוענים הפעם (והרי המכתב): ניקול שלום, אנו מודים לך על פנייתך. חברת קסטרו משקיעה את מירב המאמצים והמשאבים על מנת שלקוחותיה יזכו לקבל שירות ברמה גבוהה ע"פ חזון השירות של קסטרו " לעשות הכל וקצת יותר". בנוגע לפנייתך, אנו מתנצלים על עגמת הנפש שנגרמה לך בעקבות פרסום הכתבה. אין חברת קסטרו מצלמת את תאי המדידה ברשת החנויות. המצלמות בתאי המדידה הינן מצלמות דמי שהותקנו לצורכי הרתעה ,כנגד גניבות , בלבד. נשמח לראותך שוב בחנויות הרשת. בברכה צוות קסטרו ON LINE תסלחו לי, אבל לי זה נשמע כמו עוד שקר... מה דעתכן

shelycat

New member
.............

מסתבר (במקרה שלי לפחות) שמצלמות דמי מצליחות להרתיע לא רק גנבים מלהשיג את מוצרי החנות אלא גם מונעות ממני לקנות את המוצרים בחנויות הרשת. אני לא אקח את הסיכון של אולי "ליפול" דווקא על מצלמה אמיתית. כך שבהחלט אפשר לאמר שמצלמות הדמי עושות את עבודתן נאמנה ומרתיעות, בעיקר את הקליינטים המשלמים.

בהתחלה הם אמרו

שהמצלמות לא מכוונות לתוך התאים אחר כך הם אמרו שהמצלמות פועלות רק כשהווילון פתוח ונכבות אוטומטית כשהוילון מוסט, ז"א שיש מישהו בתא. כל זה מהכתבה ב-YNET. הטענה האחרונה גם נשמעת מטופשת קצת- הרי מה ההיגיון, אנשים יגנבו כשהם בתוך התא, מוסתרים, לא כשוילון פתוח וחוץ מזה, ואת זה אני אומרת בתור מהנדסת, אני לא ראיתי שום מנגנון חשמלי/אלקטרוני ואיזה שהן מהחנויות. אז אחרי שהם נתנו את שתי התשובות הסותרות והמטופשות האלו, הם חושבים שהם ימרחו אותנו בתשובה שלישית מפוקפקת?!

gaya123

New member
ואם זה אכן נכון אז, עכשיו כל העולם

וחברים שלו יודעים שאפשר חופשי לגנוב בקסטרו כי יש להם מצלמות דמי,דעו לכם דבר אחד בטוח ברגע שיש יותר מתשובה אחת זה הופך את העסק למאד לא מקצועי ובטח לא אמין.

למעלה