בהמשך לשאלה על קו אשראי....

בהמשך לשאלה על קו אשראי....

איזה אפשרויות יש כאשר לחברה יש היסטורית אשראי טובה מאד בארה"ב? איך ההיסטוריה הזאת בנויה? לאיזה קוי אשראי אפשר להגיע - ובאיזה תנאים? כמו בדוגמא שנתתי, לדוגמא חברה לווה ומחזירה מיליון דולר בארה"ב, מה ההיסטוריה וקוי האשראי האפשריים במצב כזה?

אולי אם תמצאי נוסח טיפה יותר מעורפל

לשאול את השאלה שלך... אולי רק אז מישהו יוכל להבין אותך ואת מה שאת מתקשה להבין (בערב יום כיפורים) בנושא...
זהו

מה לא מובן ? ../images/Emo132.gif

את היסטורית האשראי לאנשים אני מכירה. אני מתעניינת במבנה של היסטורית אשראי לעסקים - איך הדרוג מתבצע? היה והדירוג הוא גבוה מאד, מה אפשר לקבל ?

עסקים בדיוק כמו אנשים מקבלים אשראי

ללא בטחונות....זה אשראי יקר בד'כ ! כל עסק מפתח עם השנים אמצעי אשראי קבועים שלא מבוססים על בסיס של UNSECURE ...כי הריבית יותר נמוכה וקבועה, טיפה יותר גבוהה מריבית של משכנתא. למה זה כל כך לא ברור? אני למשל(כאדם פרטי) מקבל הצעות של 0 אחוז מחברות של כרטיסי אשראי על עשרות אלפי דולרים להעביר סכומים שאני חייב לחברות אשראי אחרות...אבל זה אחוז זמני ל6 חודשים או שנה בלבד...אחרי התקופה הראשונית הזאת צריך לשלם בסביבות 10 אחוזים ריבית בשנה. ואם תפגרי בתשלומים? יעלו לך את הריבית עוד יותר...שלא תקבלי התקף לב רק ! אם את מוכנה לשלם ריבית כזאת בארהב? כל בנק ילווה לך כסף ! למה זה לא ברור? אבל לא תשארי עומדת בעסקים עם תשלומי ריבית כל כך גבוהה. למה זה לא ברור? מה האובססיביות באשראי של בנק? כולם יתנו לך כסף כאן עבור 10 אחוז ריבית עם האופצייה שלהם להעלות הריבית אם את מפגרת בתשלומים. כולללללםםםםםםםםםםםם פריירים לא מתים הם כנראה רק מתחלפים ובנקים מחפשים פריירים כמוך בנרות זהו

ועוד עצה יעל : IF IT IS TOO GOOD

TO BE TRUE IT USUALLY IS EXACTLY THAT: NOT TRUE הבנת את העצה? אני קורא בין השורת שאת מחפשת בכוח לשמוע עצות ודברים שרק נוכלים ושקרנים יגידו לך שקיימים בשוק הלוואות בארהב.... בהצלחה (ואל תגידי ששמוליק לא הזהיר אותך) זהו שמוליק

financeman

New member
Business Credit

As it was said, when you wish to get Usecured credit you will have to pay a premium. This premium of a higher interest is viewed by the lender (regardless of whether its a bank or a private lender) as an additional security. Credit Rating in the US and Canada for businesses is calculated the same way as it is for individuals using debt/income ratio The best way to make sure you are not missing any repayments is to set up an automated monthly deposit program which will pass on the minimum payment required by the lender, then you cn add anything on top of it to reduce the principle repayment I also know of a few prvate lenders but you will have to pay a high interest rate even if you borrow a secure debt (against property or other assets) Good Luck

galgal0ne

New member
בדיוק מה ששמוליק הסביר.

אני עובדת פה עם חברת ליסינג עסקי, אז אם שאלות יותר קונקרטיות אני אשמח לברר בשבילך.

למעלה