אז ממני המומחית , בבקשה קבלו אוכל
שאפשר להשאיר הרבה ימים במקרר, ואני מדברת על לפחות שלושה ימים, קודם כל ספגטי ברוטב בולונז, שאני עושה, עם בזיליקום, שום ואורגנו, יכול להשאר שלושה ימים במקרר, ורק משתבח עם הטעם. דבר שני עוף בתנור עם תפו"א, ובצד אורז, יכול להשאר מיום חמישי ועד יום שבת, אם הוא לא נגמר. למי שאין זמן לבשל, אפשר לטגן שניצלים, לעטוף אותם בנייר כסף, ואז להקפיא, חימום קצר במיקרו, משאיר אותם טריים ופריכים כאילו רק יצאו עכשיו מהטיגון. כדורי בשר עם תפו"א יכולים להיות גם שלושה ימים במקרר. כנפיים מתובלות בכל הרטבים, או בשר על האש יכול להיות יומיים במקרר, ולא מאבד מהטעם שלו. דגים ברוטב, חריף או רגיל, עד שלושה ימים, אם זה דג חריף, אחרי יום יומיים במקרר הוא מקבל יותר חריפות, אבל הטעם נשאר טעים. שקשוקה גם יכולה להשאר יומיים, אבל להכניס אותה מיד למקרר שהיא מתקררת מפרום עם קוסקוס, יכול להשאר עד ארבעה ימים וכל מיני סוגים של פשטידות, או מרקים. וגם חמין, שישבת , וגם ביום ראשון, אם נשאר בכלל. כל זה מניסיון, כי אני מבשלת אוכל בימי חמישי, מה שלא עשיתי היום, כי השבת אני עושה מוקפץ, עם רוטב סויה. והאוכל נשאר עד יום שבת, ואפילו לפעמים עד יום ראשון. ומי שבאמת רוצה, אני יכולה ללמד אותה להכין מפרום, שחצי מהכמות מכינים באותו היום, וחצי מקפיאים, וככה אם אין זמן לבשל, פשוט מוצאים שמים בסיר עם הרוטב ומבשלים,ויש לכם ארוחה בשרית לשבת ומי שרוצה ללמוד ממני בכייף, אני יכולה ללמד. בתאבון ממני האופה