בהמשך לשאלה של free soul:

מיטללל

New member
בהמשך לשאלה של free soul:

מה ההפתעה הכי ענקית שאי פעם בן זוג עשה לכם? מה ההפתעה הכי ענקית שעשיתם לבן זוג? (אסור שזה יהיה דבר חומרי!) מה ההפתעה הכי שלילית שאי פעם עשו לכם?:)

free soul

New member
יששששששששש אני ראשונה!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

כרגע, אין לי בן זוג, אז אני אדבר בתכלס... שאמרו לי "אני אוהב אותך" פאק, זה היה ממש לא במקום, לא ציפיתי לזה... אבל, זה בא בזמן הכי טוב שיש..."-]
ההפתעה שעשיתי? יש לי חברה טובה באשדוד.. היא הייתה חיילת באסף הרופא ואני הייתי מתנדבת שם... אז, הייתי צריכה לנסוע לשם לאירוע משפחתי.. לא היה לי כח לאירוע, אני וחברה שלי נסענו לשם, וכשהגעתי לאיזה מקום שהיא אוהבת להיות בו, הרמתי אליה
ואמרתי לה שאני באשדוד, היא ממש הופתעה! הוא ראתה אותי חנקה אותי מחיבוקים
כולנו העברנו ערב צחוקים חבל על הזמן!
ההפתעה השלילית...? שהיה איזה מישהו שהיה דלוק עליי רצח ואמר לי זאת, ממש לא נימשכתי אליו.. וזה באמת בא לי בהפתעה.. בעעעעעעע... לא אהבתי את ההפתעה.. סיפור ישן נושן..

אז אני השנייה!חח...אני יודעת לספור.

ההפתעה הכי ענקית שעשו לי??מממממ...אני בטוחה שהיו יותר אבל מה שהכי זכור לי זה שאחד האקסים שלי רב איתי (ריב רציני!!!) אחרי שבוע שלא נפגשנו והייתי בטוחה שזה נגמר בינינו ואחרי בערך 10 דקות הוא הופיע אצלי בבית עם חיוך מאוזן לאוזן...ועם פרחים-אבל אמרתם שאסור דבר חומרי... הפתעה שאני עשיתי-חבר שלי היה חולה ולא הגיע לבי"ס איזה שבוע בערך אז פשוט הברזתי יום מבי"ס והלכתי אליו לבית,הערתי אותו, פינקתי אותו כל היום... הפתעה שלילית-שאיזה צוציק שנמצא שנתיים מתחתיי חשב שאני רוצה אותו ואמר לי משהו בסיגנון הזה "אני יודע שאת רוצה אותי וזה פסדר..גם אני מעוניין בך!" פאקקקקקקק-זה היה לא נעים להסביר לו שאני לא רוצה שום דבר איתו!

free soul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מפסיקה לצחוק...

free soul

New member
כן.. על הצוציק..

באותו זמן שקראתי את מה שכתבת.. דימיינתי את "באד באנדי" אומר לך את זה..

למעלה