בהמשך לשאלון על איליין...

בהמשך לשאלון על איליין...

האם יש עוד שחקנים בצח"מ ששיחקו גם באופרות סבון אחרות כמו למשל איליין דוידסון ששיחקה גם בימי חיינו וגם בצח"מ? למשל אני יודעת שבילי (דויד טום) שיחק בעוד אופרת סבון (לא יודעת איזו).

אור2221

New member
דיידרה הול (מרלנה)!

לפני שנים רבות, רבות - בשנות ה70 המוקדמות (74, אני חושבת) היא שיחקה אחות בבית החולים בGC. ברברה משהו, אוף - ברח לי שם המשפחה.

ואם בדידרה הול עסקינן....

האם מישהו ראה/יודע/מכיר סרט שבו שיחקה דידרה הול (מרלנה ב"ימי חיינו") עם השחקן שמככב בסידרת הנוער "פרקר לואיס" (מקווה שכתבתי נכון את השם של הסידרה). מדובר בסרט שעוסק באהבת נעורים בין שני צעירים שהם גם שכנים - הבחור (פרקר) יהודי והבחורה (אינני זוכרת את שמה) נוצריה וההורים שלהם (שיש ביניהם שכנות טובה) מתנגדים לקשר כמובן.... אז דידרה הול שיחקה את האמא הנוצריה האדוקה של הבחורה. איזו אישה יפה! בקיצור, מישהו ראה את הסרט הזה? והאם תוכלו לציין את שם הסרט? מקווה שזה בסדר לדבר על עוד דברים (פרט לצח"מ)

enicegirl

New member
כמובן

שילה, לורן וליאנה שיחקו גם ביפים והאמיצים לזמן מה.

לורן ושילה שיחקו "את עצמן" כלומר,

"היפים והאמיצים" היא סידרת-בת של צח,מ ולורן ושילה שיחקו שם באותו תפקיד כמו בצח"מ...אז זה לא נחשב. ליאנה באמת שיחקה שם (כדמות שונה לגמריי) - אז זה מתאים.

soapsfan

New member
השחקן של בראד

שיחק בימ"ח ב1984 גם השחקנית של ג'ינה גילמה את טריש בימ"ח במשך כמה שנים במהלך שנות ה70 עד שנת בערך 82/83=בתמונה

enicegirl

New member
אווי, זאת ג'ינה בתמונה?

היא נראת ממש חמודה! (בהנחה שאני לא טועה)

The Abbott Girl

New member
דייויד טום [סוג של |ספוילר]../images/Emo72.gif

שיחק בלחיות את החיים ועזב גם התר טום עזבה את צח"מ ומשחקת עכשיו בלחיות את החיים פיטר ברגמן שנים שיחק בכל ילדי [14 שנה אם אני לא טועה] הוא עזב, ואח"כ עבר לצח"מ.

למעלה