בהמשך לשאלתי הקודמת - ניסוי מעניין

Gilliana

New member
בהמשך לשאלתי הקודמת - ניסוי מעניין

רק חשוב מאד שתקפידו על כללי הניסוי ולא תנסו לרמות, אפילו לא את עצמכם. אני מביאה לכם את הניסוי בהמשך לדבריו של פנדמוניום בתגובתו לנושא ההוכחות האמפיריות. אשמח לשמוע את התוצאות! לחצו כאן לניסוי.

Gilliana

New member
אני מעדיפה לא לומר כלום

בשלב זה... רק לציין שעל מנת לראות את הסרטון נדרשת תוכנת ג'אווה. אם היא לא מותקנת במחשבך - לא תוכל לראות לצערי.

MetalSinagouge

New member
הנה התוצאות שלי (ספויילר וכו').

בהתחלה הייתי די בשוק (כמו במיונים לחמ"ן בצבא LOL) וידעתי שצריך להיות שם איזה טריק אז בשנייה הראשונה סביר שהוספתי עוד מסירה (ספרתי 15 והרוב בפורום ההוא אמרו 14). את הגורילה ראיתי מיד, אבל הקטע הוא שזה נראה לי כמו משהו "רגיל" שאמור לקרות (כמו חלום) ובדיעבד חשבתי: מה לעזאזל? Thanks for sharing. זה די מתקשר לזה שמה שהחלק המאמין במוח מאמין בו, החלק המוכיח במוח מוכיח אותו. יש ניסוי כזה בספר אחד: דמיין מטבע של קווארטר (10 אג' בשבילכם או רבע דולר בעצם), וצא אל הרחוב, בעוד אתה מחפש אחר המטבע. לאחר שמצאת הסבר את התופעה ב2 דרכים נפרדות: 1. דרך ראשונה הראציונליסטית: צירוף מקרים. 2. דרך שנייה: מחשבה יוצרת מציאות. Robert Anton Wilson "Prometheus Rising"

MetalSinagouge

New member
ואני ראיתי בסרטון מטאפורה אחרת.

השחורים: סיטרא אחרא: סייעת השטן. הלבנים: יהוה ומלאכים. הגורילה: אנחנו האנשים שנתקענו באמצע. הכדורסל: השמש???

Gilliana

New member
אזהרת ספוילר מעלי למי שטרם ניסה

אבל מתכוון לנסות.

Lonly badger

New member
או שזה פשוט

אנקדוטה טובה וניסוי מצויין עבור הנקודה שאיננו יודעים תשומת לב מהי. אנחנו מסתכלים אבל לא רואים. כל הmain premise של הארה מדבר על תשומת לב. ומה שקרישנמורטי ואושו מדברים עליו. attention, not concentration ומגיל 0 מלמדים אותנו concentration, struggle , work hard. שוב פעם . ההפך. הכל הפוך. הכל. Everything is upside down.

Lonly badger

New member
תספר לי איך הוא

רוב האנשים שדיברתי איתם ונראה שהם הבינו על מה אני מדבר ישר מפנים אותי לאושו
.

מחפספר

New member
בעייתי

כמו הרבה גורואים, אושו אומר הרבה דברים טובים (הוכחה לכך היא הרדיפות של הממסד אחריו) אבל אז מעביר מסר בעייתי של ללכת אחריו. קרישנמורטי מיוחד בזה (בנוסף לזה שהוא קורא לשינוי חברתי) שהוא לא רוצה שילכו אחריו, הוא נגד גורואים, וכשהקימו בית ספר על שמו הוא התכחש אליו. לא שקרישנמורטי מושלם, אבל הוא בסדר יחסית לאחרים, ואני ממליץ לאנשים שרוצים לקרוא ספרים לקרוא ספרים שלו, ולא ממליץ לאנשים לקרוא ספרים של גורואים. אפשר לקרוא את אושו ולמצוא בו את הדברים הטובים, אבל בזהירות, כמו כל דבר.

MetalSinagouge

New member
omg אתה ג'וני דפ!!!111

אתה יכול למצוא לי את הספר של לוציפר? או את הנקרונומיקון המקורי?

למעלה