בהמשך לשאלת אתי@ מאתמול,

שמופית

New member
בהמשך לשאלת אתי@ מאתמול,

גם לי יש שאלת לבוש לחתונה : יש לנו עוד שבועיים חתונה שתיערך בחצר של בית, על הדשא. נודע לי שמאחר ואין להם מספיק מקום (500 מוזמנים), הם מתכננים להושיב את הצעירים על כריות במקום סביב שולחנות !!! אני לא יודעת עד כמה זה נכון, ואני לא יודעת איך להתלבש - האם פשוט יותר מאשר לחתונה שנערכת בגן או באולם ? אני גם חוששת שאם אני אנעל סנדלים, הן יתרטבו מהלחות בדשא. מצד שני לא נראה לי מתאים נעלי עקב, מאותה סיבה... מה אתן אומרות ?

shelycat

New member
.............

המלצתי סיגנון ספורט-אלגנט, מכנס בלי שום ספק. לארוע שעורכים בבית אין אותם חוקים כמו לארוע גן רגיל. ולגבי הנעליים תבחרי נעל שיודעת לספוג נזקי לחות ושיפשופים שונים. דרך אגב אני כחובבת ישיבה בכל מקום אפשרי בלי לדפוק חשבון, הייתי שואלת מה יהיו "סידורי הישיבה" שם במובן הרחב של המילה, ולמרות חיבתי לישיבה על הריצפה/כריות את זה הייתי משאירה לצעירים באמת (ילדי המשפחה) ומצפה שיארגנו לי כיסא נורמלי.

שמופית

New member
בהחלט, אני מבינה אותך לגמרי !

אני קיבלתי חום כששמעתי על סידורי הישיבה. אני חושבת שהפסקתי לשבת על הרצפה ברגע שהתחלתי להתלבש יפה ונהיה לי חבל על המכנסיים היפות שלי... גם אני מצידי הייתי משאירה את הכריות לילדים, ואני מאוד מקווה שזה מה שהם יעשו בסוף. אני חושבת שבגיל 31 כבר מגיע לי הכבוד השמור למבוגרים

fila

New member
מסכימה איתך לחלוטין!

שישמרו את הקטע של ישיבה על הדשא לאיזה ערב גבינות ויין או משהו בסגנון! אני הייתי ממש זועמת אם הייתי מגיעה לארוע כמו חתונה והייתי נאלצת לשבת על כריות שרפרפים דרגשים וכיו"ב! זה לא הולם לדעתי. בכל אופן כמו ששלי אמרה תלכי עם מכנסים וממש לא עם סנדלים! תעשי חיים

שמופית

New member
זהו, שזאת ממש הבעיה שלי !!

אם לא סנדלים, אז יש לי מגפיים על עקבים שגם הם לא נראה לי מתאימים כי הם מזמש הפוך.... בקיצור - הנעליים היחידות שמסוגלות לספוג זעזועים אצלי, הן נעלי התעמלות או נעלי הליכה והן ממש לא הולמות לחתונה...

fila

New member
נכון נעלי התעמלות לא ממש יתאימו../images/Emo6.gif

הייתי עוזרת לך בשמחה מקולקציית הנעליים המורחבת שלי....
לא כדאי לך ללכת עם זמש הפוך אני חושבת שעם הלחות של הדשא והצבע הירוק הן עשויות להתלכלך......
במקרה הכי גרוע תמצאי לך הזדמנות לנעליים חדשות

אתי@

New member
נראה לי שצעירים זה מתחת לגיל 16

לא
אני מקווה שרק במקרה הזה את לא תהיי תחת ההגדרה צעירים
בכל אופן, מה שלא יהיה, תתלבשי יפה אבל לא יותר מידי יפה. מכנס שחור אלגנטי עם חולצת כפתורים מענינת, או מכנס קאמל עם חולצה לבנה יכול להיות נהדר למעמד. ואם יתאפשר לך, אל תתבישי לשאול אם השמועה נכונה
(כמובן בטקט!).

dili

New member
500 איש?? בחצר של הבית??

ומה הקשר לכריות ולזה שאין מקום? גם על הכסאות וגם על הכריות ישבו אנשים ועד כמה שידוע לי אנשים לא מתכווצים אם הם יושבים על כריות, אז נדמה לי שעניין היש מקום/אין מקום ישאר אותו דבר! אני לא רוצה להיות ביקורתית מדי, אבל זה נשמע לי לא משהו
לחתונה כזו הייתי מגיעה בג´ינס! ובכל מקרה, העיקר שתהנו

שמופית

New member
זה בטוח הולך להיות שונה.....

אני מקווה שיהיה בסדר ושלא יהיה קר מידי.

למעלה