בהמשך לשאלת הכסף
-

בהמשך לשאלת הכסף ../images/Emo130.gif-

לו היו מבקשים ממכם לשמרטף באופן קבוע על ילדי האחים שלכם- האם הייתם מבקשים כסף
לו היו מבקשים ממכם לעבור לגור בחו"ל לטובת העניין- הייתם עושים את המאמץ הזה למשך תקופה של חצי שנה-שנה
בעקבות דילמה ישנה, שקצת מצטערת שלא הלכתי על זה... אבל היה שווה כי התחלתי ללמוד וכל כך נהניתי בשנה שהייתה, אבל יש הרגשת פספוס קצת...

אחותי שמרה באופן קבוע על

אדוארד- ואני הצעתי לה כסף. הרי הייתי משלמת את הסכום הזה בכל מקרה אז למה שלא לאחותי? כשהיא באה לשמור בימי שישי- כדי שנוכל לצאת ולבלות, היא מסרבת לקחת כסף (זה קורה פעם בחודשיים בערך)

אחי שומר על ילדיי

לעיתים נדירות. זה לא ממש "בראש" שלו, ואני לא מציעה לו כסף, כי אני יודעת שזה יעליב אותו. אבל מדי פעם הוא לוקח אחד מהם בכל פעם ליום כייף. זה ממש נחמד, והם ממש אוהבים את הזמן הזה איתו. בעבר הצעתי לו כסף על הדברים שקנה להם/ פעילויות שעשה איתם, אבל הוא סירב בתוקף, ומאז אני לא מציעה.

גם אני כבר "מתה" להיות דודה. אני

אהיה הדודה הכי טובה בעולם (או לפחות סגניתה). אני מתה על תינוקות. חושבת על עוד אחד משלי, אבל לא נראה לי שייצא לפועל...

אתן יודעות שלא חשבתי על זה אפילו?

באמת, אני לא רואה את אחי ואחותי מתחתנים בקרוב- לשניהם אין בן/בת זוג. מעניין איזה דודה אני אהיה....

בטח שיש הבדל- לטובת הרווקות

מבחינת הילדים הן צעירות ועושים איתם כיף לעומת הנשואות והאימהו תבעצמן שיש להן נסיון אבל הן "דודות". לבעלי יש דודה מבוגרת שלא נישאה מעולם והיא מפנקת את ילדי ומרשה להם המון דברים שמבחינתם זה שיא הכיף ואני רואה לעיתים שזה בולט שאין לה ילדים משלה בגלל חוסר הנסיון שלה - וזה תמיד פועל לטובת הכיף של הילדים. אולי זו רק אני שצריכה קצת להשתחרר?

מסכימה

גם אני- לפני נישואיי הייתי עושה "חיים משוגעים" עם הילדים הקטנים במשפחה המורחבת שלי. עכשיו אני עדיין לא דודה, אבל כשאהיה (במהרה בימינו אמן) לא יהיה לי את אותו הזמן ואת אותן האנרגיות שהיו לי בימי רווקותי. עם זאת, אני בטוחה שהתינוק/התינוקת יפתחו מחדש את המקומות האלה בלב של הרצון "להשתגע" קצת.

האחים שלי כבר גדולים,אחי הקטן

בן 14 וחצי ככה שכבר לא ממש מבקשים ממני לשמרטף עליו,רק לשים עליו עין ולוודא שהכל בסדר איתו. אני שומרת על האחיינים שלי,לוקחת אותם לפעמים לגני שעשועים ואת האחיינית שלי מאז שהיא בת 5 אני אוהבת ליהיות איתה ולקחת אותה לעיר,לשבת לאכול איתה לקנות לה מתנות ולפנק אותה. על האחיין שלי החדש,שהוא מאחי הבכור(בן שנה,בן יחיד של אחי הבכור לבינתיים) לא יצא לי לשמור רק לקחת אותו לטייל איזה פעם פעמיים כי הוא לא גר איתי באותה עיר,והוא במעון ויש להם חיים די שיגרתיים.. אבל מעולם לא ביקשתי כסף או הסכמתי לקבל החזרים כספיים למיניהם על דברים שקניתי לאחיינים שלי או לאחים שלי או לגיסות שלי..גם על שמירות, והכל...אני לא אקח מהם כסף כי אני לא אחת שעושה טובות לאחים שלי,אני עושה בשבילם הכל מרצון ומכל הלב ובשמחה,כמעט ולא יוצא שאני מסרבת לעשות משהו בשבילם..הכל מאהבה

h e n y

New member
אהממ

אני כל הזמן שומרת על אחיינים שלי בחינם אבל אחים שלי לפעמים מביאים לי כסף למרות שאני ישר אומרת שאני לא רוצה לקבל... בדר"כ הם מפנקים אותי אחרת..למשל שאני באה לשמור על האחיניים שלי אז אחותי מכינה לי את המאכל ההאהוב עליי או דברים כאלה... אם זה היה קבוע וזה היה מונע מימני ללכת לעבוד אז הייתי מבקשת כסף...אבל עדיין לא כמו שמרטפות רגילה... כן הייתי עוברת לחו"ל...

למעלה