בהמשך לשיחה עםblackcat2 והצעתה

בהמשך לשיחה עםblackcat2 והצעתה

אני מעלה בפורום שאלה ופריסה ומקווה שתוכלו לעזור לי להבין: מדוע-page of pentacles העניין-king of wands עם-the chariot x מטריד-4 גביעים אותי- 5 חרבות אחרון:justice תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
שלום לך "הרואה"

מדוע-page of pentacles העניין-king of wands עם-the chariot x מטריד-4 גביעים אותי- 5 חרבות אחרון:justice נראה שאת יותר מדיי דשה בעניין זה ובוחנת אותו מימין ומשמאל. X נמצא במצב קצת תקוע, דברים לו זזים לו כרגע בחייו. את צריכה להפסיק לדאוג, ולהיות יותר "אדישה" לאותו עניין. הצדק מראה שאת היא זו שבוחנת את הדברים הרבה מעבר למה שזה באמת. אין לי מושג במה דברים אמורים.. מקווה שהבנתי נכון את המצב. מה דעתך?

blackcat2

New member
הי ../images/Emo140.gif

אין כל ספק כי הקשר בינך לבין החברה מעורר בך תחושות של אימפולסיביות ותוקפנות יתר, התרכזות בעצמי ללא מינימום התחשבות באחר. (מלך המטות) אולם, חשוב לי לומר, כי עוד לפני שהבחורה אומרת משהו שעלול שלא לשאת חן בעיניך את מרגישה שאת כבר ממש בתוך מהלך הקרבות. את מגיעה עם גישה לוחמנית מראש ומגיבה לעיתים בתוקפנות ייתר בזמן שלטעמי דיפלומטיות יכולה לעשות זאת היטב. (5 חרבות) אינני חושבת שאת בהכרח תקיפה באופן ממשי כלפיה אלא שאת בתוך תוכך מרגישה דרוכה ולא אתפלא אם את נורא רוצה לצאת עם ידך על העליונה. החברה בהחלט מתקשה לרסן את עצמה. יש לה עניינים בלתי פתורים והיא נקרעת בין כוחות מנוגדים. (המרכבה) אבל האמיני לי, היא עוברת את המלחמות האלה לבד. אין שום צורך שתקחי בהן חלק פעיל. (ראי אותה- המרכבה (לכאורה איש צבא היוצא לקרב ואילו את 5 חרבות- שכבר מנהלת מאבק עם יריבים ממשיים). את מרגישה פעמים רבות חסרת אונים כי את לא רואה כל דרך לשפר את מערכת היחסים בינכם גם אם היא מצויה מתחת לאף שלך. (4 גביעים) נדרשת מצידך שקילות וכובד ראש. הימנעי מרגשנות יתר וחשבי עם הראש. נסי להיות אובייקטיבית ככל האפשר ותפסיקי לתת ללב לנהל את חייך. (הצדק) התעכבי על התמונה הרחבה והימנעי מדקדקנות יתר בפרטים שלא תביא אותך לשום מקום אלא לקטנוניות מיותרת שרק תגרום לך צער.(נער המטבעות). אשמח לשמוע את דעתך. בי

כמה מהדברים שכתבת לי אכן נראים

נכונים,אולם זה עדיין לא עונה לי על השאלה ששאלתי אותך במסר. אנסה להסתפק בזה. תודה רבה.

blackcat2

New member
../images/Emo23.gifהי

אני חושבת שהתשובה נמצאת בין השורות. מספר תהיות: אולי את מקיימת עימה יחסים סימביוטיים מאחר ואת מרגישה במידה מסויימת אחראית על מה שהיא חשה? אולי את נוטה לקחת דברים באופן רגשי ועושה מאמצים בדרכך לסייע לה במצוקה וזאת בכל מחיר וללא קשר למחיר הרגשי שהענין גובה ממך? אולי את נוטה להאשים עצמך מעט על מה שהיא חווה ? ואולי את לעיתים מנסה לגמד עצמך מולה וממשיכה להיפגש עימה למרות הכל עד יעבור זעם העיקר שלא להפר את "הסטטוס קוו"? כל מה שתיארתי לך כאן הם מאפיינים של התנהגות נשית שהם עפ"י רוב מובנים תרבותית באישיות שלנו (לחלק מאיתנו יותר ולחלק מאיתנו פחות) והם נוטים להעיק עלינו במפגשים מהסוג המדובר כי לפעמים אנחנו מרגישות אחראיות מאיזה שהיא סיבה "לארגן את הכל". אשמח לשמוע מה את חושבת ויותר מכל אשמח לשמוע האם את מתכוונת לנהוג באופן שונה עימה במפגש הבא? נ.ב- מקווה שלא העקתי עם מה שנחשב הממבו ג'מבו הפסיכולוגי הזה אבל לטעמי יש בו הרבה מן האמת.

blackcat2

New member
ודבר חשוב נוסף../images/Emo36.gif

שפתאם קפץ לי , זה שאולי כ"כ רע לך כי את מבינה (אולי בפעם הראשונה) שאת לא יכולה לשלוט בכל ויש פעמים שהיחיד אותו את פוגשת צריך לארגן את העניינים שלו בעצמו ושאת לא יכולה ולמעשה גם לא ממש רוצה לסדר את "החרא" בשבילו (ובמקרה זה בשבילה)שהרי יש לך מספיק משל עצמך. יצא לי קצת בוטה אבל זה כמעט לא קורה לי כאן אז מותר לי לחטוא מפעם לפעם. שיהיה לך לילה מתוק מסוכר.

למעלה