בהמשך לשיחתנו, כמה דק לטחון....

בהמשך לשיחתנו, כמה דק לטחון....

יש לי השגות לגבי דקות הטחינה לאספרסו לאומת מה שכתוב כאן בתרשים, קפה אספרסו יכול להיות טחון יותר לכיוון ה2-2.8... לפי הסקאלה שלהם, קפה אספרסו צריך להיות טחון באיזור ה3 מקרון ממוצא, תלוי באופי המכונה.
 

knappertsbusch

New member
מעניין שהם מפרידים בין שיטות הפילטר למיניהן

יענו, לפי התרשים צריך לטחון הרבה-הרבה יותר דק לקונוס בודד.
די תואם לניסיון שלי.

עוד משהו שתואם לניסיון שלי - טחינה למקינטה אכן צריכה להיות גסה יותר מטחינה לפילטר,
כבר יצא לי לחנוק את הבריקה לא פעם ולא פעמיים עם קפה שהיה מתאים פיקס לפילטר.
 
למעלה