יש לי השגות לגבי דקות הטחינה לאספרסו לאומת מה שכתוב כאן בתרשים, קפה אספרסו יכול להיות טחון יותר לכיוון ה2-2.8... לפי הסקאלה שלהם, קפה אספרסו צריך להיות טחון באיזור ה3 מקרון ממוצא, תלוי באופי המכונה.
יענו, לפי התרשים צריך לטחון הרבה-הרבה יותר דק לקונוס בודד.
די תואם לניסיון שלי.
עוד משהו שתואם לניסיון שלי - טחינה למקינטה אכן צריכה להיות גסה יותר מטחינה לפילטר,
כבר יצא לי לחנוק את הבריקה לא פעם ולא פעמיים עם קפה שהיה מתאים פיקס לפילטר.