בהמשך לשרשור האגרה- התקשרתי היום:

che55

New member
בהמשך לשרשור האגרה- התקשרתי היום:

כמו שנאמר - ניתן להתקשר בימים א´ ו ב´ בין השעות 9:00 ל 14:00. החוצפנים האלו בכלל לא עונים אלא נדרשתי להשאיר שם ות"ז וטלפון ולהמתין שהם יחזרו אליי בסבלנות. את ההודעה השארתי בשעה- 10:00, נראה מתי הם יחזרו....

Hadar p

New member
ולי אמרו...לא להעיז לשלם להם כי

אף אחד לא משלם והם "מתלבשים" על הפראיירים! ואם משלמים להם פעם אחת.....הם לא מפסיקים לשלוח עוד ועוד תשלומים! בכלל למה לשלם כשלא משתמשים בשירות שלה?

che55

New member
ומאיפה הם החליטו איזה שנים

עליי לשלם? מי אמר שאני חייבת להם על 2000-2002? אם זה לפי משרד הפנים - אז רק לפני חודש עשינו את השינוי. אני יודעת שלגבינו זה לא טופס כי אנחנו גרים ביחידת דיור שצמודה לבית הוריי, אבל אני רוצה להסדיר את העניין - רק שיחזרו טלפונית..... עובדים קשה ברשות השידור.

יעלי2

New member
לאור שרשור האגרה

1) החלטתי לשלוח להם מכתב מפורט 2) עד שיאשרו לי, החלטתי שאם כבר משלמים לפחות לצפות בערוץ הנאלח כדי להצדיק את הכסף. ולכן: ביום שישי בבוקר ראיתי תוכנית חינוכית בערבית. המשכתי אחר הצהרים בתוכנית מהממת (לא ברצינות) עם מיכל זוארץ בשעות הלילה ראיתי שידורים חוזרים של 2 התוכניות הנ"ל ושקעתי בתרדמת. יש תמורה לאגרה!

Hadar p

New member
מה הקטע הזה של שליחת המכתבים

לאלו שרק התחתנו.... גם אנחנו גרים אצל ההורים ואנחנו ממש לא מתכוונים לשלם! מבחינתם! -אין לי טלויזיה-! נכון דבילי אבל אני לא מוכנה לשלם 600 ש"ח על מה?

che55

New member
עזבי 600....אנחנו קיבלנו 2400

ועשו לנו הנחה ל-1686.....נחמד מצידם. על שנים 2000-2002, ממש חוצפה. וגם אתם לא תצטרכו לשלם, כשתעדכנו פרטים במשרד הפנים ויישלחו לכם, תצהירו שאתם גרים אצל ההורים (יחידת דיור), ושההורים משלמים אגרה.

למעלה