בהמשך לשרשור הבגידות...

מיטללל

New member
בהמשך לשרשור הבגידות...

האם פעם בגדו בכם ? איך גיליתם ? איך הגבתם ? לדעתכם זה משו שאפשר לסלוח עליו ?

apl

New member
ממממ לא שאלת את זה כבר?:)

ולתשובות: לא,לא בגדו בי(עדיין)- איך אגיב-אם וכאשר זה יקרה,הבנאדם יצטער שהוא נולד,ויהיה מועף על-ידי מהעזאזל של המדרגות בבניין. ויש משפט שאומר שאם מישהו בוגד בך פעם אחת-זו בעיה שלו,אם מישהו בוגד בך פעמיים-זו כבר בעיה שלך. וזה נכון לדעתי. ולגבי הכפרה,זה תלוי מאוד(אין לי כוח לפרט למה:))..

כן בגדו בי-

איך גיליתי? חזרתי מהעבודה מוקדם (מידי...
) איך הגבתי? אותו בחור ששכב איתה הועף מהדירה ללא בגדים וגילגלתי אותו במדרגות. היא מצאה את עצמה עם חלוק בחוץ וחלק מהדברים היא קיבלה דרך החלון וחלק היא קיבלה שרוף. אני חייב להגיד שהתנהגתי מאוד רגוע, בלי צעקות, בלי מכות, בלי לשבור דברים, כל דבר לאט ובעניים עצבניות שאי אפשר להגיד להן לא או להתעסק
משהו שאפשר לסלוח? לא! גם לי בגיל 16, על אף הגיל הצעיר והאפשרויות שהיו לי, עדיין לא הייתי סולח...

ממש רגוע הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

באמת מזל שלא הרמת יד, או שברת דברים....... מזל שרקשרפת לה את הדברים. חצוף
לזרוק מהחלון מילא אבל לשרוף
הייתי קורעת אותך!!!!!!!!1
אבל בינתיים אני
אותך.......אתה בסדר אתה......

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תאמיני לי- שאים היית רואה אותי באותו הרגע, גם אם היית הכי קריזיונרית שבעולם- לא היית עושה כלום...

20דניאל

New member
מה?

אתה ממש הגבר האידיאלי... נקרא על אשתך בסוף הדרך, עוד אשה נרצחה ע"י בעלה...

../images/Emo4.gif

כן- העפתי אותה מהבית שלי=רצח
כדאי לשקול מילים לפני שמוציאים בליל שטויות שכזה... או במילים אחרות

h e n y

New member
כן..... לצערי בגדו בי

זה היה החבר הראשון שלי,הוא בגד בי עם שתי בנות..... אבל גילית רק אחרי שנפרדנו{והוא רצה לחזור אליי} ולא דיברתי איתו, אחרי הרבה זמן חזרתי אליו והוא כמעט בגד בי עם החברה הכי טובה שלי
אז לא דיברתי איתו ולא סבלתי אותו, והוא רצה לחזור אליי הסכמנו שנישאר ידידים{למרות שהוא עדיין רוצה אותי}

h e n y

New member
כי.....

זה אחרי זמן מה שלא דיברנו יום אחד{אחרי שכבר שכחתי מקיומו} הוא מתקשר אליי פתאום ואומר: מה המצב?
אז מה אני אנתק לו? אז סתם דיברנו, ואני מתכתבת איתו באיסקיו
אמרתי לו במפורשות שרק באיסקיו ולא בטלפון או בפאלפון

Anna Karenina

New member
כל הכבוד שהתגברת יחסית בקלות...

למרות שדוגרי, לא ממש מגיע לו.
אבל כל עוד את שומרת על גבול מסוים, שנראה לך, אז סבבה.

h e n y

New member
תראי.....

אני לא יודעת אם התגברתי על זה... הבנאדם עדיין מסליד אותי.... אבל אני משתדלת שלא לריב עם אנשים, לא לנתק קשרים, כדי לשמור על מצב רוח טוב ולדעת שיש הרבה אנשים שקרובים אלייך..
ודרך אגב, אני החזרתי לו הרבה נקמות מתוקות בגלל זה.....

../images/Emo4.gif

אחת מהחברות שלי לשעבר התקשרה אלי, היא פגעה בי בדרך שהיא התייחסה אלי בזמן מערכת היחסים ובערך יומיים אחרי שניפרדנו חבר שלי שהיה איתה בבסיס ראה אותה עם מישהו אחר, בדרך לחדר של ההוא בבסיס (באמצע היום). באותו הזמן היינו בקשר, כשגיליתי על כל העניין, אמרתי לה לא להתקשר יותר, לפני כמה שבועות היא התקשרה אלי... הנה היא מילה למילה: היא:"XXXX מה קורה?" אני:"מי זו?" היא:"אתה לא מזהה?" אני:"אין לי זמן לזיוני שכל, מי זו?" היא:"זאת XXXX, באמת לא זיהית?" אני:"מה את צריכה?" היא:"מה אני לא יכולה להתקשר סתם, כדי לדעת מה איתך?" אני:"לא!" היא:"יש לי שאלה" אני:"אז מה?" היא:"אתה תמשיך להיות מגעיל?" אני:"אני יכול להפסיק, רק תבקשי" היא:"אז תפסיק בבקשה" אני:"אוקי" *ניתוק* אני רע כשמעצבנים אותי, כדאי לך להיות ככה גם, שלא ירמסו אותך...

h e n y

New member
וואווווו

באמת כול הכבוד לך
איכס איזה מגעילה ההיא, אני שונאת אנשים צבועים...
לי אין אומץ לדברים כאלה אבל אם פועים בי עד דמעות אני מסוגלת להיות סופר רעה

h e n y

New member
ממממממ

נראה.... כי זה באמת תלוי באופי שלי, אני פשוט לא אוהבת להעליב או לפגוע באחרים..... גורם לי להיות עצובה. אבל בזמן האחרון כול מי שמתנהג אליי רע או מעצבן אותי אני לא מתייחסת

גם בי!

גם בי בגדו.. החבר עם החברה הכי טובה שלי דה אז..... הייתי בת 14 והוא בן 16....וכשהגעתי למקום המפגש היומי הקבוע של החבר'ה ראיתי אותם בטעות באיזו פינה מתנשקים...... בכיתי בכיתי...... לא נורא- מתגברים!

Slalum

New member
מזכיר לי את עצמי...../images/Emo9.gif

שיחקת אותה עם הניתוק.

למעלה