בהמשך לשרשור מחירי חדר כושר

Mירב

New member
בהמשך לשרשור מחירי חדר כושר

בקשה!: הנכם מוזמנים לעשות את החישוב השנתי - כמה עולה לי בתור סינגלית (שמשלמת את כל הוצאותיה לבד, ואין מי שיתחלק איתה בשכ"ד וחשבונות), וכמה היה עולה לי אם הייתי "בזוג"...

Mירב

New member
"חדר כושר" עלק

מועדון כושר, נו - אני בכלל עושה רק חוגים
(*רוצה* לעשות, יותר נכון...) אגב, כתבתי להם אימייל - נראה מחר איזו תשובה אקבל! (הסברתי את עמדתי וביקשתי הנחה!)

ronylew

New member
זה יעודד אותך../images/Emo13.gif

שגם המחיר המיוחד לזוג לא היה עוזר לי, בעלי בשום מצב לא היה עושה מנוי איתי.

Mירב

New member
לא מבינה למה...

וחוצמזה את כתבת שהזוג שלך עשה מנוי ו*את* הלכת לבטל אותו, לא?...

סלסרו

New member
עדיין לא קלטתי על מה בדיוק את

מתרעמת? לא שמעת על Buy one get the second 1/2 price? וכד'?

Mירב

New member
גם אם היה לי כזה - זה לא מה שאני מח

פשת. אני צריכה מדריכ/ה, מוזיקה, קצב ושעה של התמסרות להוראות... אה, וגיוון.

סלסרו

New member
לא צריך חדר כושר

אפשר להתעמל בבית, ולהשיג תוצאות טובות יותר מחדר כושר. מירב, תקני לעצמך דוד של Budokon ותתעמלי בבית כמה פעמים בשבוע. זול יותר, כייף יותר, לא דורש נסיעה מיוחדת ולצאת מהבית בתנאי מזג אוויר גרועים..

Downy

New member
לא לכולם מתאים להתעמל בבית...

משמעת עצמית גבוהה רצויה.

ronylew

New member
המלצה שלי אלייך

קונים מדרגה מ K-MART ב 20$ + DVD גם כיף וגם לא משעמם.

Mירב

New member
יש לי DVDים וכל מיני עזרים אחרים

הבעיה היא שזה מ-ש-ע-מ-ם!!! אני צריכה את הגיוון של לבוא לשיעור עם אנשים חיים וכל פעם יש שיעור אחר!.

סלסרו

New member
אבל את לא מוכנה לשלם...

אז תחליטי. רוצה זול ויעיל - אבל לבד, או ביחד - אבל יקר. אופציה שלישית היא שתארגני חוג אצלך בבית ותעברו על כל הדוד'ס שלך וכך יהיה לך the best of both worlds..
אגב, הבודוקון מ-ע-ו-ל-ה.

סלסרו

New member
הבחור הזה הוא the real deal

הייתי בסדנה שלו בסופהשבוע האחרון. מרשים מה שהוא מסוגל לעשות. תבדקי אם הוא מגיע לאיזור שלך. אם כן, שווה בהחלט ללכת.

Mירב

New member
סבבה, תודה!

ואם אתה רוצה להתנסות בשיעורי יוגה מגוונים, מצחיקים ומקסימים כל בוקר אצלך בסלון בשעה 06:00, בערוץ 69 )OXYGEN( יש את התכנית INHALE עם STEVE ROSS, שהוא אגדה מלוס-אנג'לס. הבעיה היחידה שלי עם זה, היא שכאן זה יוצא 5 בבוקר... ניסיתי, אבל לא הלך לי להתמיד עם זה!

למעלה