בהמשך לשרשור שלי מתאריך 26/12/11....

• פותח הנושא zvi01
  • פורסם בתאריך

zvi01

New member
בהמשך לשרשור שלי מתאריך 26/12/11....

....לא מצליח להכנס לבלוג העולמי‬ התקנתי mozilla firefox 10 והבעיה שהיתה בבלוג העולמי הסתדרה. (באקספלורר עדיין לא נפתרה הבעיה). עכשיו יש בעיה עם הבלוג למבוגרים עם פיירפוקס - אני מצליח להכנס לבלוג אבל לא רואים את הצ'אט.

סיגלית31

New member

הבלוג העולמי יכול לפעול בצורה הטובה יותר עם אקספלורר. האם ניסית להתקין את הפקד הנחוץ להפעילו באופן ידני?

הבלוג העולמי

עובד יפה עם כל הדפדפנים. צלם מסך של ניסיון ההתחברות שלך על מנת שנוכל לבדוק את הבעיה בה נתקלת לגבי שידורי המבוגרים פעל על פי התשובה של סיגלית

zvi01

New member
אל סיגלית31 והנהלת בלוגTV

התקנתי את הפקד, זה לא עוזר לגבי פיירפוקס ב winxp. באקספלורר כשאני נכנס לבלוג מבוגרים בפעם ראשונה אני נדרש להתקין פקד activeX (ציור 2), בפיירפוקס אני לא נדרש להתקין שום פקד (ציור 3). לגבי אקספלורר בויסטה אני לא מצליח להכנס לבלוג העולמי (ציור 1), לבלוג למבוגרים כן נכנס.

סיגלית31

New member

עליך להיכנס לצ'אט עם דפדפן אקספלורר ולהתקין את הפקד, כפי שבצילום המסך מופיע, עליך ללחוץ על השורה שמבקשת את אישורך להתקין.

zvi01

New member
לגבי הבלוג העולמי

בויסטה עם אקספלורר 7 מותקן פלאש, הוספתי אותו לרשימת האתרים המהימנים, לגבי עדכון הדפדפן לא הבנתי איך לעדכן. לאחר כל זאת עדיין לא ניתן להכנס לאתר. קיבלתי רשימת אתרים חסומים (ציור4). הוספתי את האתר לרשימת אתרים מהימנים אבל זה לא עוזר.

zvi01

New member
בלוג למבוגרים

בויסטה כמו שכתבתי קודם אין בעיה עם אקספלורר.

Simply22m

New member
אקיצר - המערכת שלכם מיושנת ולא עובדת

כמו בכל אתר נורמלי. חלונות 7 בעברית עם אקספלורר 7 ואנטי וירוס AVG 2012. מתקין והוא נותן לשדר אבל לא נותן לראות את הצ'אט!!!!!!! התקנתי ואישרתי לפי המדריכים הכל!! כלום! לא עובד. מה הלאה?

למעלה